Home Stiri Mister dezlegat! Iată secretul orgasmului multiplu pentru femei!

Mister dezlegat! Iată secretul orgasmului multiplu pentru femei!

autor Elena Yvette
127 vizualizari

Este cunoscut faptul că foarte puține femei au parte de o partită de sex care să se încheie cu un orgasm, ce să mai vorbim de un orgasm multiplu! Foarte puține sunt norocoasele care reușesc să aibă parte de asta.

Mister-dezlegat!-Iată-secretul-orgasmului-multiplu-pentru-femei

Iată că cercetătorii au descoperit cu ajutorul unui studiu realizat în 2015, cunoscut ca „Study of Women’s Sexual Pleasure”, care este secretul pentru ca femeile să se poată bucura de un astfel de orgasm. Un număr de 155 de femei care au participat la acest studiu, cu vârste cuprinse între 18-95 de ani, au vorbit deschis despre viața sexuală pe care o au cu partenerii lor.

Rezultatul: 47% dintre aceste femei au afirmat faptul că ele au avut parte regulat de un orgasm multiplu.
Cheia succesului? Diversitatea!

Dacă inițial partida constă în mișcări rapide, care par să fie lipsite de control, pe final ritmul trebuie redus, mișcările fiind mult mai lente față de cum erau la început și mai exacte, oferind cu siguranță un orgasm. Trebuie să comunici cu partenerul pentru a-i explica cum să procedeze corect, spune-i ce-ți dorești. Cu siguranță este nevoie de mai multă răbdare și de eforturi mari depuse pentru o stimulare cât mai puternică, însă acest lucru nu este unul imposibil.

De fiecare dată când o femeie are parte de un orgasm, sângele acesteia este transportat foarte rapid în zonele sale genitale, mai ales în zona labiilor. Astfel, acestea devin foarte sensibile, iar stimularea oferită de către partener o poate duce la un orgasm în doar câteva clipe.

Repetate și din ce în ce mai intense, aceste stimulări pot aduce orgasm după orgasm!

Femeile care au parte de orgasme repetate sunt mult mai încrezătoare și stăpâne pe ele însele atunci când vine vorba de sex, simțindu-se mult mai atrăgătoare și mai frumoase…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!