HomeStiri Mondene Modelul Iskra Lawrence face dezvăluiri incredibile! „Acel fund frumos? Nu e al meu!”

Modelul Iskra Lawrence face dezvăluiri incredibile! „Acel fund frumos? Nu e al meu!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Iskra-Lawrence-1.jpg

Iskra Lawrence este unul dintre modelele cele mai cunoscute din lume, iar frumusețea ei reprezintă un etalon pentru multe femei. Totuși, aceasta a declarat, fără nicio reținere, că pozele cu ea sunt extrem de Photoshop-ate și că acest lucru se întâmplă mereu, cu toate femeile care apar pe sticlă sau în reviste.

 

Iskra Lawrence a postat pe o rețea de socializare un colaj de fotografii ce cuprinde atât imaginea editată, cât și pe cea originală, cu ea…

„Acel fund frumos? Nu e al meu – un program pe computer l-a făcut. Acel păr bogat și ondulat – sunt, de fapt, extensii. Talie, picioare și mâini – subțiate de un tool din Photoshop. Fără pungi sub ochi, de fapt, fără nimic care să semene cu adevărata eu. Partea cea mai proastă e că eu chiar îmi doream să arăt așa! În realitate, văzând pozele retușate cu mine mi-a creat o insecuritate. Am început să am probleme din cauza felului cum arată pentru că nu arăt deloc ca în imagine. Vă rog, niciodată să nu vă comparați cu imaginile pe care le vedeți. Multe nu sunt reale. Perfecțiunea nu există. Editarea pozelor nu te va face mai fericită! Știi ce te face fericită? Să fii perfectă în imperfecțiunea ta. Imperfecțiunea te face magică, unică și frumoasă”, a scris Iskra Lawrence pe Instagram.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed