Home Stiri Mondene Monica Anghel: „Au fost momente când nu am avut un leu în buzunar…”

Monica Anghel: „Au fost momente când nu am avut un leu în buzunar…”

autor Elena Yvette
1,3K views

Cunoscuta cântăreață Monica Anghel s-a destănuit și a vorbit despre perioada în care nu avea niciun leu în buzunar.

Monica Anghel este posesoarea uneia dintre cele mai bune voci din România. Artista s-a operat recent la coloană, operație în urma căreia a început să se recupereze destul de bine.

Cântăreața a decis să facă unele dezvăluiri referitoare la viața ei, mărturisind că au existat momente în care nu a avut niciun ban: „Vorbesc cu mama atunci când, ca în orice familie, sunt… există momente grele de sănătate sau altele şi ne îndreptăm de spate şi spunem nu ne lasă Dumnezeu. Şi realmente aşa se întâmplă. Au fost momente când nu am avut un leu în buzunar! Un leu! Nu am avut! Şi a doua zi primeam un telefon să mă duc să cânt nu ştiu unde, sau mă sunau de pe la diverse emisiuni că am de ridicat nişte bani sau că mi-au intrat nişte bani în cont…. Deci, se poate! Trebuie doar să crezi”, a afirmat vedeta…

„Fac parte dintre cei care, zic eu, îmbătrânesc frumos. Pentru că-mi asum şi vârsta şi defectele pe care le am. Începând de la aspectul fizic care nu a fost niciodată vreun atu. Nici ca om nu sunt ok întotdeauna… Că mai am şi eu zile când sunt dificilă, ursuză, ca omu’, nah…  Dar sunt un om care nu se abate de la principiile sale. Sunt un om ok pentru că îmi asum vârsta. Eu, când aveam vreo 20 de ani, am întrebat-o pe mama unde sunt locurile noastre de veci. Când aveam 30, m-am gândit să-mi construiesc o cabină de duş cu un prag mic, cu un scăunel de cărămidă, pentru că, înaintând în vârstă nu mai poţi să treci peretele unei căzi…”, a încheiat artista. 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed