Morena, piesă nouă împreună cu o artistă internaţională

Share

Morena, cunoscută pentru piesele cu Tom Boxer, are acum un nou proiect muzical internaţional. Mai exact, cântăreaţa colaborează cu Adina Butar, artistă ce s-a remarcat prin hit-urile lansate cu Markus Schulz, DJ-ul numarul 1 în America.

morena poza 1

Cele două au intrat pe piaţa muzicală sub numele de “Lace Up” şi împreună au lansat melodia “Dripping Gold”, pentru care au deja şi un videoclip care arată foarte bine.

„Este un proiect la care am lucrat foarte mult. Ne-am dorit să aducem versuri catchy şi ritmuri care fac pe oricine să danseze incontinuu. De pe plajele din Ibiza pâna în cluburile din Romania, piesa ‘Dripping gold’ a fost special concepută pentru ca senzualitatea feminina să se combine cu talentul muzical, dar şi cu experienţa în acest domeniu, pe care eu şi colega mea, Morena, o ţinem de ani buni. Muzica este terapia cea mai eficientă de a te elibera de stările negative şi de a gândi pozitiv, în orice domeniu ai profesa”, mărturiseşte Adina Butar.

Adina Butar a cucerit Europa, Australia dar şi Statele Unite ale Americii prin intermediul colaborărilor cu Mark Schulz cu care artista are şi o relaţie de trei ani. Piesele lor au avut un mare succes pe plan internaţional, fiind difuzate atât la radiourile de specialitate cât şi pe MTV SUA.

Sursa foto: a1.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news