HomeStiri Motivul real pentru care Vlăduța Lupău nu mai face nunta: „Așa trebuia să…”

Motivul real pentru care Vlăduța Lupău nu mai face nunta: „Așa trebuia să…”

autor Negriu Elena
1,4K views 2 minute timp de citit

Vlăduța Lupău a surprins pe toată lumea în urmă cu câteva săptămâni, când anunțase că nunta, care era planificată pentru data de 30 aprilie 2020, nu va mai avea loc.

Chiar când ar fi trebuit să aibă loc ceremonia religioasă, Vlăduța Lupău și-a împărtășit gândurile cu fanii de pe conturile sale de socializare.

„În rochie albă de mireasă… Așa trebuia să fie ziua de azi (n.r.: joi, 30 aprilie 2020)”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Interpreta de muzică populară nu are probleme în căsnicie, motivul real pentru care nunta nu va avea loc prea curând fiind acela că nu a putut face cununia religioasă doar în opt persoane.

Soțul ei, Adrian Rus, a precizat pe contul lui de Instagram că nunta lor nu a fost anulată, ci doar amânată.

Frumoasa artistă plănuiește să facă o nuntă grandioasă, cu foarte mulți invitați, iar visul i se va îndeplini când nu vor mai exista restricții de distanțare socială, cu toate că nu se știe când se va întâmpla acest lucru.

„Azi trebuia sa fie dansul nostru alături de invitați, noi l-am exersat azi și sigur o sa iasă bine la petrecerea nunții noastre”, a scris Adrian Rus tot pe Instagram.

„Nunta nu e anulată,

Ea este doar amânată,

Programăm o altă dată,

Să putem să o facem lată”, a adăugat acesta.

Cei doi s-au cunoscut la un eveniment la care Vlăduța Lupău fusese invitată să cânte.

„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el.

Când m-a cerut de soție, a făcut un scenariu cu poliția. Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât să fiu chiar surprinsă. El joacă fotbal la CFR Cluj.

Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta…

Îmi place cel mai mult la el că mă iubește”, a spus acum ceva timp Vlăduța Lupău.

Sursa: playtech.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..