HomeStiri Mondene Nicoleta Luciu și-a făcut o nouă operație estetică

Nicoleta Luciu și-a făcut o nouă operație estetică

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/nicoleta-luciu-si-a-facut-o-noua-operatie-estetica.jpg

Nici la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu nu uită să aibă grijă de felul în care arată. Deși are acasă nu mai puțin de patru copii de care trebuie să se îngrijească, artista își face mai mereu timp și pentru ea.

nicoleta-luciu-si-a-facut-o-noua-operatie-estetica

Nicoleta Luciu și-a luat fanii prin surprindere când a anunțat pe pagina ei de Facebook că urmează să facă o nouă intervenție chirurgicală. Deși a dispărut de o perioadă din viața publică, artista are în continuare grijă de felul în care arată.

„Astăzi am venit pentru o nouă intervenție. La ora 07.00, m-a trimis să fac analize, multe analize. O să vedeți ce o să facă. Am emoții! În câteva minute intru în operație! Vă țin la curent cu rezultatele. Noi suntem pregătiți să intrăm în sala de operații. O să vedeți o transformare spectaculoasă de care noi, femeile… Noi, femeile, ne dorim mereu să arătăm bine”, și-a anunțat aceasta miercuri prietenii virtuali printr-un live făcut pe Facebook direct din cabinetul medicului.

Nicoleta Luciu și-a ținut în permanență fanii la curent cu intervenția chirurgicală, chiar dacă nu a spus exact despre ce operație este vorba. Imediat după ce a ieșit din sala de operații, aceasta a revenit cu un alt live. „Bună dimineața, domnule doctor, cum a fost?”, i s-a adresat aceasta medicului la care a apelat pentru transformare. Acesta i-a replicat scurt: „Pentru mine ușor, să vedem cum o să îți fie ție”. Nici artista nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns mândră de mica transformare: „Pentru mine este deja ușor”.

Fanii au lăsat imediat mesaje de susținere în comentarii. „Succes, Nico meu”, „Baftă!”, „Te pup”, „Doamne ajută!”, „Bravo, iubita”, „Să treci cu bine”, sunt doar câteva dintre zecile de aprecieri care i-au invadat profilul. Cu toate acestea, au fost și prieteni virtuali care i-au lăsat mesaje ironice, „Țara arde și baba se piaptănă”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed