HomeStiri Mondene Nicoleta Nucă ia măsuri pentru a deveni o artistă completă

Nicoleta Nucă ia măsuri pentru a deveni o artistă completă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Nicoleta-Nucă-ia-măsuri-pentru-a-deveni-o-artistă-completă.jpg

Nicoleta Nucă s-a făcut remarcată datorită vocii sale uimitoare, iar piesele ei se află mereu în topurile muzicale.

Nicoleta Nucă ia măsuri pentru a deveni o artistă completă

Totuși, vedeta s-a hotărât să ia măsuri deoarece nu este mulțumită doar cu acest talent. Nicoleta a decis să ia lecții de dans pentru a deveni o artistă completă.

Nicoleta merge regulat la o sală de antrenament unde ia lecții de dans, pentru că dorește să își uimească fanii și cu mișcările sale, nu doar cu vocea.

„De curând m-am apucat, vreau să fiu un artist complet, pentru mine, pentru sufletul meu. Da, îmi place. Dacă nu îmi plăcea, nu mă apucam. Da, am o relaţie specială cu mama mea – mama e prietena şi confidenta mea. Nu are treabă. Au fost poveşti inventate, asta e… De ce să tratăm teme ipotetice? Să-i fie de bine. Să se bucure, e ceva foarte frumos ce i se întâmplă. Da, tot singură, tot concentrată pe carieră, acum şi pe dans. Da, sunt concentrată să urc cât mai sus la nivel spiritual, psihic… tot”, a declarat Nicoleta Nucă în cadrul unei emisiuni TV…

Nicoleta Nucă, interpreta din Republica Moldova, a devenit cunoscută datorită concursului de talente X Factor. Chiar dacă nu a reușit să câștige premiul cel mare, Nicoleta Nucă s-a făcut imediat remarcată și a câștigat, într-un timp foarte scurt, simpatia publicului din România.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed