Nu o să îți vină să crezi! Iată cât de mult s-a schimbat viața Andreei Tonciu

Share

În ultimul timp, s-a tot spus că Andreea Tonciu ar fi din nou însărcinată, iar vedeta nu spunea nimic referitor la acest lucru.

După o lungă pauză în care Andreea nu a apărut deloc la TV, s-a decis să vorbească despre noua ei viață și schimbările majore care s-au produs în aceasta.

„Viaţa mea s-a schimbat foarte mult. Nu mai sunt Andreea Tonciu pe care o ştiaţi voi. M-am schimbat în bine. Sunt o mamă foarte grijulie. Sunt foarte dependentă de fata mea. Spune: «mama», «tata», «papa». Prima dată a spus «Ego», numele căţelului. Să ştii că deocamdată nu mă gândesc să fac un copil. Toată presa a speculat că sunt însărcinată. Nu sunt însărcinată, sunt o mamă care găteşte foarte mult şi mănânc chiar foarte mult. Sunt foarte slabă. Nu merg la sală, nu ţin regim, mănânc orice, când vreau. Am dat-o pe Rebeca la grădiniţă. O să mă apuc de un job nou. Îmi fac o firmă de organizări evenimente. E foarte ok că mi-am luat un soț mai tânăr. Eu pot să îl modelez pe el, pentru că sunt mai mare. De la el învăţ să fiu foarte calmă, sunt vulcanică. Peste cinci ani mă văd probabil cu încă un bebe. Ce o vrea Dumnezeu, dar nu acum”, a povestit Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni TV…

De când a devenit mămică, Andreea Tonciu s-a schimbat complet și radiază de fericire, iar acum, deoarece are mult mai mult timp liber, își dorește să se lanseze și în afaceri.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news