HomeStiri Oana Lis a rămas fără cont de Facebook. Acesta i-a fost furat

Oana Lis a rămas fără cont de Facebook. Acesta i-a fost furat

autor Elena Yvette
812 views 2 minute timp de citit

În urmă cu doar câteva zile au apărut primele zvonuri cum că Oana Lis și-ar fi dezactivat contul de Facebook fără a da vreo explicație. În realitate însă, acesta i-a fost spart de către persoane necunoscute.

oana-lis-ramas-fara-cont-de-facebook-acesta-fost-furat

Extrem de activă pe rețelele de socializare, Oana Lis a surprins pe toată lumea când nu mai era de găsit pe Facebook. Fanii care doreau să vadă ce a mai postat soția fostului primar al Bucureștilor erau anunțați că pagina nu poate fi accesată, atunci când tastau numele acesteia.

Deși timp de câteva zile nimeni nu a știut ce s-a întâmplat, în decursul zilei de ieri Oana Lis a oferit toate lămuririle. Se pare că aceasta nu și-a închis contul de bunăvoie. Ea a fost victima unor hackeri, care i-au spart profilul de Facebook și l-au dezactivat ulterior.

Cât timp nu a fost activă, fanii s-au gândit la ce e mai rău, mai ales că încă de la începutul acestei an, vedeta a făcut câteva vizite la spital, fiind la un pas de a-și pierde auzul. Imediat ce și-a recuperat contul, Oana Lis și-a liniștit fanii.

„Bună seara! Să știți că nu vă dădusem block! Îmi furase cineva contul de Facebook! Ce nervi am avut, mâine aveam de gând să merg și la poliție!!! E groaznic feeling-ul!!! Și e și un fapt penal. Mersi Facebook-ului că mi-a rezolvat recuperarea contului foarte repede! Puup, Mark Z”, a scris aceasta pe pagina de Facebook…

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate, postarea adunând zeci de comentarii și sute de like-uri. „Chiar mă gândeam ce-o fi cu tine. Cum de nu ne înveselește nimeni pe ziua de azi”, „Te pup! Pune o parolă bună pentru contul de fb, deși nimic nu e sigur”, „Ce bine! Ce oameni nemernici”, „Ieeei. Bine că s-a rezolvat”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de admiratori.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..