HomeStiri Oana Roman a folosit acest truc ingenios pentru a părea foarte slabă! Raluca Bădulescu a fost uluită și recomandă asta tuturor femeilor: „Vă spun cu mâna pe inimă că…”

Oana Roman a folosit acest truc ingenios pentru a părea foarte slabă! Raluca Bădulescu a fost uluită și recomandă asta tuturor femeilor: „Vă spun cu mâna pe inimă că…”

autor Negriu Elena
990 views 2 minute timp de citit

Oana Roman a fost deseori criticată pentru greutatea sa, iar din acest motiv s-au creat și glume răutăcioase care o vizează.

Fiica lui Petre Roman a recunoscut că s-a luptat cu depresia deoarece se simțea umilită de felul în care oamenii o jigneau din pricina kilogramelor în plus pe care le avea.

Bruneta a decis însă să piardă în greutate cu ajutorul unor tehnici inovatoare ce implică remodelarea corporală, ajungând să arate foarte bine.

Dar, pe lângă schimbările de alimentație și eforturile pe care le face pentru întreținerea fizică, Oana Roman recurge și la trucuri ce țin de vestimentație.

La nunta Adelinei Pestrițu, Oana Roman a avut o ținută care a avantajat-o, rochia sa fiind remarcată de o mulțime de persoane, printre care și de Raluca Bădulescu, ce i-a adus laude pentru alegere.

Criticul de modă a recomandat tuturor femeilor să recurgă la acest truc vestimentar folosit de Oana Roman, pentru a le avantaja încât să pară foarte slabe.

„Vă spun cu mâna pe inimă că este cea mai frumoasă rochie pe care a purtat-o Oana vreodată.

Şi nu spun asta pentru că îmi este prietenă, că ştiţi deja că, dacă ar fi greşit, aş fi taxat-o indiferent de relaţia mea cu ea.

Dragilor, Oana Roman a arătat impecabil. A folosit un truc genial pentru că mânecile acelea i-au făcut talia să pară extrem de subțire.

Mi-a plăcut la nebunie creația ei şi le recomand o astfel de rochie tuturor doamnelor şi domnişoarelor, indiferent de vârstă”, a spus Raluca Bădulescu…

Sursa: radiosimplu.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..