Home Stiri Oana Roman a sarbatorit de 1 mai propria renastere: „Eu nu voi mai fi la fel niciodată”

Oana Roman a sarbatorit de 1 mai propria renastere: „Eu nu voi mai fi la fel niciodată”

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 457 views 2 minute timp de citit
Oana Roman a sarbatorit de 1 mai propria renastere: „Eu nu voi mai fi la fel niciodată"

Oana Roman se numără printre vedetele care nu au putut să nu participe la nebunia de pe litoralul românesc cu ocazia liberului de 1 mai.

Oana Roman a sarbatorit de 1 mai propria renastere: „Eu nu voi mai fi la fel niciodată"

Chiar dacă nu lasă această impresie, Oana Roman este foarte mondenă și îi place să fie acolo unde este acțiunea.

Oana Roman și soțul ei s-au distrat în stațiunea Mamaia

Oana a declarat că are ani buni de când nu a mai fost la mare de 1 mai, însă acum și-a luat revanșa. S-a bucurat de compania prietenilor săi însă a fost și ea oripilată de stilul extravagant al unora de-a se distra.

„Eu nu am mai fost la mare de 1 mai, de vreo șase ani, pentru că în 2013 l-am cunoscut pe Marius, iar un an mai târziu am născut-o pe Izabela. După asta a urmat o perioadă mai grea pentru mine. Am suferit o operație ce a durat opt ore. Pe 1 mai eu aniversez ziua în care m-am născut pentru a doua oară. Am rămas cu sechele serioase atunci. Eu nu voi mai fi la fel niciodată.

Din anul acela nu am mai fost niciodată la mare. Acum eram curioasă cum e la mare de 1 mai, în aceste cluburi noi deschise, unde petrecerile încep ziua și nu noaptea…

Anul acesta ne-am dus la mare, la invitația unei prietene. Este foarte costisitor să mergi într-un astfel de club. Eu am noroc, nu pentru că am bani, ci pentru că am prieteni. Pe patronii acestor cluburi îi cunosc de foarte mult timp. Am văzut și acele roabe cu șampanie despre care s-a tot vorbit. Vreau să vă spun că la masa prietenilor mei nu veți vedea niciodată venind roaba cu șampanie. M-am întâlnit cu foarte multă lume. Cu Codin Maticiuc, sufletul petrecerilor. M-am întâlnit cu Delia și soțul ei și multe alte vedete. O atmosferă absolut specială. M-am distrat”, a declarat Oana Roman.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies