Oana Roman, mesaj dur către C.T. Popescu: „Mă întreb cât sunteți de nefericit și de frustrat…”

Share

Oana Roman a răspuns acuzațiilor răutăcioase pe care i le-a adresat C.T. Popescu, atunci când a afirmat că doar oamenii nemulțumiți de viața lor fac copii. Aceasta a răbufnit și i-a transmis un mesaj dur lui Cristian Tudor Popescu.

oana

Oana Roman și-a exprimat nemulțumirea printr-un mesaj postat pe contul de socializare:

„Nu vă spun pe nume Domnule, căci m-aș coborî prea jos. Nu știu dacă aveți copii, probabil nu, și, într-un fel e bine, pentru că ați fi avut un copil nefericit, care ar fi suferit mult având un părinte cu astfel de gândire.
Ne spuneți ca oamenii fac copii din frustrare și din sărăcie. Că oamenii fericiți nu fac copii. Că oamenii inteligenți și cu carieră nu fac copii. Va jigniți părinții și câteva miliarde de părinți.
Porniți de la un procent infim de părinți cu probleme și generalizați nepermis.
Mă întreb cât sunteți de nefericit și de frustrat, și cât hâd în gândire puteți fi.
Nu Domnule, majoritatea copiilor de pe Planetă sunt făcuți din iubire, dacă știți ce înseamnă asta. Copiii sunt iubire, sunt îngeri neprihăniți, care vin pe Pământ să mai șteargă din răutate și din ură. Oamenii se iubesc și fac copii. Majoritatea oamenilor se iubesc și fac copii. Nu ca să le dea cineva un pahar de apă, ci pentru că nu există împlinire mai mare pentru o ființă umană decât aceea de a crește frumos un copil.
Pentru că nu există emoție și fericire mai mare decât aceea pe care o simți când copilul tău iți spune: «Te iubesc!» Și cine nu a trăit asta, nu poate înțelege.
Ați pierdut orice urmă de respect din partea multor oameni și părinți pentru aceste afirmații, făcute, sper, într-un moment în care luciditatea se pierduse temporar”,  a declarat Oana Roman…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news