HomeStiri Mondene Oana Roman nu mai mănâncă acasă de luni bune

Oana Roman nu mai mănâncă acasă de luni bune

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 744 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Oana-Roman-nu-mai-mănâncă-acasă-de-luni-bune-1.jpg

Oana Roman este foarte mulţumită cu noul ei statut.

Oana Roman nu mai mănâncă acasă de luni bune 1

Încă de la începutul verii, Oana lucrează pentru un lanţ de restaurante din Bucureşti şi pare că a fost menită să facă asta. Având în vedere că nu ştie să gătească, Oana şi soţul ei mănâncă doar la restaurantele pentru care lucrează.

Oana a declarat că nu ştie să gătească, iar în bucătăria de acasă intră doar pentru a face cafea sau a pune haine la spălat.

Oana Roman nu mai mănâncă acasă de luni bune

„În bucătăria personală întru în fiecare zi, pentru că trebuie să fac cafea, să fac ceai, să pun rufe la spălat (pentru că acolo avem maşina de spălat), dar de gătit eu nu am gătit niciodată de felul meu. Marius mai găteşte câteodată, dar de când lucrez pentru restaurante, nu mai intră nici el.

Cine s-ar fi gândit că tocmai eu, despre care tot comenta lumea, o să ajung să fiu PR pentru restaurante, dar uite că aşa a vrut Dumnezeu, iar mai nou mâncăm numai la restaurante”, a declarat Oana Roman pentru Libertatea.

Fiica fostului premier al României a recunoscut că nici pentru fiica ei nu trebuie să gătească.

„La mine gătit înseamnă că pot să fac o friptură, o salată, lucruri foarte uşoare. Mâncăruri nu ştiu să fac. Am şi norocul să stau toată ziua în restaurante şi, mai mult decât atât, Isabela nu prea mănâncă acasă. 80% din timp mănâncă ce este de la grădiniţă, pentru că stă la grădiniţă până la ora 18:00…

Este un copil care mănâncă bine, nu pot să spun că mă chinui să îi bag mâncarea în gură”, a mai declarat Oana pentru aceeaşi sursă citată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed