Home Stiri Mondene Oana și Viorel Lis, la un pas să își piardă viața

Oana și Viorel Lis, la un pas să își piardă viața

autor Negriu Elena
872 views

Oana și Viorel Lis au suferit o spaimă îngrozitoare în cursul zilei de ieri, pe autostrada București-Pitești, din cauza faptului că a explodat un cauciuc al mașinii pe care o conducea Oana.

Soția lui Viorel Lis a împărtășit fanilor ei de pe contul de Facebook detalii despre cum s-a întâmplat totul și cât de mult s-au speriat ea și soțul său, deoarece au fost la un pas de moarte.

Incidentul nefericit a avut loc din cauza mai multor factori. Aceasta și Viorel Lis au scăpat totuși teferi, iar Oana a apelat la niște specialiști care i-au ajutat.

„Mamă, dragii mei, mare cumpănă am avut ieri pe autostradă!

Din cauza denivelărilor de pe asfalt, condițiilor meteo (ploua), combinate cu cauciucuri de vara, uzate, mi-a explodat un cauciuc, apoi mi-a rămas şi mașina fără baterie!

Mulțumesc lui Dumnezeu, încă o dată am simțit ajutor divin într-un moment-cheie, căci, nefiind în coloană de tiruri ce era la cinci minute de mine, am reușit să redresez maşina şi să nu derapez!

Mare noroc avem şi cu internetul acum, am găsit repede un site specializat! Mulțumim pentru depanarea rapidă!

Bine că n-am pățit nimic grav!!! Că eu ca eu, dar nu știu ce vă făceați voi fără mine!!!!

Viaţa e cea mai importantă și fiecare secunda contează!!!”, este mesajul pe care l-a scris Oana Lis.

Vedeta a oferit detalii despre accident și în cadrul emisiunii Agenția VIP.

„Am avut o cumpănă foarte mare, eram pe autostradă, mergeam pe București-Pitești.

Mașina mea e mai uzată, a început să facă mașina ca toți dracii, nu-mi mai aduc aminte bine secundele alea. Viorel începuse să țipe.

O jumătate de oră am stat până a venit mașina să ne ajute, a mai fost și un accident, mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat”, a declarat Oana Lis, citată de Spynews

Sursa: wowbiz.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed