Ochelarii de soare Ray Ban

Share

Cand vorbim despre ochelari de soare de calitate, vorbim despre Ray Ban. Acest brand este unul dintre cele mai populare din intreaga lume si are in spate o traditie de 80 de ani, timp in care designerii au avut ca scop crearea unui model de ochelari care sa reduca efectele daunatoare ale razelor solare puternice, fara insa a diminua claritatea vederii. Pe parcursul intregii sale istorii, ochelarii Ray Ban au fost recunoscuti pentru stilul inovativ si calitatile estetice distincte.

Caracteristicile deosebite ale ochelarilor de soare Ray Ban

Ochelarii Ray Ban au fost intotdeauna in pas cu moda. Chiar daca la inceputochelarii de soare Ray Ban au avut o intrebuintare foarte practica, cu timpul au capatat o reputatie aparte si au devenit accesorii raspandite in randul starurilor de cinema, muzicienilor sau oamenilor politici.

Calitatea ochelarilor Ray Ban. Toate produsele originale Ray Ban beneficiaza de utilizarea unor materiale de calitate si de folosirea celor mai rafinate procese de fabricatie. Lentilele ochelarilor Ray Ban si piesele din care sunt fabricate ramele acestora poseda un grad de calitate inconfundabil.

Protectie impotriva razelor UV. Spre deosebire de ochelarii de soare obisnuiti, ochelarii Ray Ban ofera protectie garantata impotriva razelor ultraviolete. Purtarea ochelarilor ce nu ofera o astfel de protectie, in medii in care lumina solara este foarte puternica, poate fi daunatoare pentru ochi.

De unde poti achizitiona online ochelari de soare Ray Ban?

Magazinul online Conga.ro iti pune la dispozitie o varietate larga de modele de ochelari de soare Ray Ban, recunoscuti in industrie atat datorita design-ului deosebit, cat si calitatii materialelor. Rezistenta deosebita la impact si la zgarieturi, filtrarea 100% a razelor UV, sensibilitatea fotocromatica sunt doar cateva din calitatile pe care le regasesti in perechile de ochelari de soare Ray-Ban.

Cateva exemple de modele de ochelari de soare Ray Ban pe care le poti gasi in magazinul online Conga.ro:

Ochelari de soare unisex Ray Ban RB4181 601/9A 57 Polarizati

Ochelari de soare Ray BAN (L) RB2140 6062/85

Ochelari de soare Ray Ban (L) RB2140 6064/71

Ochelari de soare Ray Ban (L) RB3447 112/4D

Ochelari de soare Ray Ban (L) RB3447 112/P9

Moda se schimba cu fiecare sezon, dar stilul Ray-Ban isi regaseste mereu drumul catre inima celor ce sunt indragostiti de liniile simple si puternice care au dat atator generatii libertatea de a se exprima.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news