HomeStiri Mondene Partenerul lui Marion Cotillard, critici dure asupra jurnaliștilor care au acuzat-o pe actriță de distrugerea cuplului Brangelina!

Partenerul lui Marion Cotillard, critici dure asupra jurnaliștilor care au acuzat-o pe actriță de distrugerea cuplului Brangelina!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 822 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/646x404-2.jpg

După vestea divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, Marion Cotillard a fost acuzată că ar fi stat la baza acestei separări. Asta din cauză că actrița franceză a petrecut destul de mult timp cu Brad pe platourile de filmare. Partenerul actriței, Guillaume Canet, i-a luat apărarea, având o reacție extrem de dură la adresa jurnaliștilor.

646x404

„Nu obişnuiesc să comentez zvonurile ce ne privesc. Nu obişnuiesc nici să discut despre viaţa mea privată, pe care am protejat-o cu o deosebită atenţie. Dar furia tabloidelor, prostia unor oameni care se intitulează jurnalişti şi ura unor oameni care se simt mai puternici în spatele unei tastaturi mă obligă să-mi declar mândria, iubirea, respectul şi admiraţia pe care i le port lui Marion, pentru că rămâne atât de puternică în faţa tuturor acestor acuzaţii stupide şi nefondate.

Cred că în aceste momente trăim lucruri mult mai importante, cred că a venit vremea să trecem mai departe şi să ridicăm un pic nivelul. Şi, după cum bine a spus Marion, sper să vă faceţi bine şi să aspiraţi la lucruri cu adevărat importante şi să nu vă mai intereseze viaţa celorlalţi“.

Marion este foarte fericită alături de actorul şi scriitorul Guillaume Canet, cu care are și un băiețel de cinci ani. Mai mult, actrița franceză este din nou însărcinată.

Sursa foto: Getty Image

 

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed