Home Stiri Pierderea tatalui i-a influentat viata. Iata ce spune Lora despre asta!

Pierderea tatalui i-a influentat viata. Iata ce spune Lora despre asta!

autor Elena Yvette
553 vizualizari

Laura Petrescu, cea care este cunoscută sub numele de scenă Lora, este obișnuită din copilărie cu scena.

Micuța Lora era responsabilă cu muzica în casa lor, iar atunci când părinții săi aveau musafiri, Laura era urcată pe un scăunel și, cu un aprinzător de aragaz în mână, își făcea programul artistic.

„Eu cânt dintotdeauna. Adică de când am învățat să merg și să dansez așa un pic. La trei ani am urcat prima dată pe scenă”, a declarat Lora.

Lora a avut o legătură foarte specială cu tatăl său

Cântăreața Lora a declarat pentru Libertatea că și-a pierdut tatăl foarte devreme, iar în subconștientul ei crede că tatăl sau a fost principalul motiv pentru care a luptat atât de mult să facă o carieră în muzică…

„Tatăl meu care a fost doctor specialist chirurg urolog renumit în Moldova, și-a dorit foarte tare să cânt. Eu l-am pierdut pe tata când aveam patru ani și atunci nu am foarte multe amintiri cu el și nu știu ce și-ar fi dorit mai departe de la mine pe parcursul vieții. Dar țin minte că nu existau musafiri să ne treacă pragul fără să nu mă vadă cocoțată pe ceva, cu aprinzătorul de la aragaz sau cu te miri ce în mână și să cânt. Să-i binedispun pe invitați. Să spunem că în copilărie am fost susținută”, a mai spus cântăreața născută în Vaslui.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies