Pinterest România este cel mai vizionat site pentru femei

Share

Pinterest România este o platformă online ce se poate descărca din magazinul de aplicații, în care veți găsi cele mai interesante idei cu privire la domenii din diverse categorii.

Pinterest

Pinterest România se aseamănă, într-o oarecare măsură, aplicației Tumblr, cea îndrăgită de foarte mulți utilizatori, însă are mult mai multe avantaje.

În ce scopuri poate fi utilizat Pinterest România?

Ei bine, Pinterest România are destinații multiple, în sensul în care poate fi folosit în toate domeniile posibile. Noi vă vom oferi câteva ponturi cu privire la această aplicație, după cum urmează:

 • Pinterest România poate fi utilizat cu succes de către bloggeri, cu scopul de a se promova, dat fiind faptul că această aplicație utilă acceptă transmiterea surselor, prin adăugarea unor linkuri.
 • Pinterest România are caracteristica de a păstra toate informațiile, pozele, linkurile pe care doriți să le salvați, într-un singur loc, ce ar putea fi numit chiar „folder”.
 • Pinterest România reprezintă un avantaj pentru cei ce lucrează în domeniul artistic ori muzical, putând, prin acest mijloc, să-și promoveze cu succes creațiile.
 • Cu toate acestea, în rândul tuturor utilizatorilor, Pinterest România are statutul de sursă de inspirație, nu doar în ceea ce privește moda, ci și în alte domenii.

Termeni-cheie în utilizarea aplicației Pinterest România

Pinterest România operează cu o serie de termeni preluați tale quale din limba engleză:

 • Pin – termenul face trimitere la imaginea sau la clipul video existent pe Pinterest România, fie adăugat din computer sau telefon, fie preluat de pe un site web.
 • Repin – termenul se referă la faptul că un pin care se află deja pe platformă este distribuit de către altcineva.
 • Board – acest termen presupune, în fapt, dosarele create în aplicație, astfel încât să îți poți organiza eficient pin-urile.
 • Like – termenul este recunoscut de către toți utilizatorii Facebook, nu doar generic, ci și în ceea ce constă utilizarea.

Ce găsim pe Pinterest România?

Există o mare varietate de categorii din care putem găsi pin-uri în Pinterest România, astfel că vă vom face cunoscute o serie dintre cele mai importante:

 1. Moda pe Pinterest România este un cuvânt-cheie, în sensul în care din acest capitol sunt regăsite cele mai multe pin-uri. La capitolul modă, putem găsi, cu precădere, surse de inspirație în privința ținutelor pentru diferite anotimpuri și diverse ocazii. Astfel, putem găsi ținute din care să ne inspirăm pentru a merge la școală, a ieși în parc, a ieși într-o seară cu prietenii, a merge la serviciu, dar și la evenimente deosebite. Putem descoperi ținute pentru primăvară, vară, toamnă și iarnă, deopotrivă. Putem găsi surse de inspirație și în ceea ce privește o ținută foarte specială pentru petreceri obișnuite, ba chiar și pentru petreceri cu tematică (precum Halloween). Tot în această categorie, în descrierea pozelor (dacă putem folosi acest termen) veți găsi linkuri spre diferite site-uri ce au produsele respective aflate pe stoc sau disponibile la furnizori.
 2. Design interior este o altă categorie foarte importantă în ceea ce privește Pinterest România. La acest capitol veți găsi pin-uri din care vă veți putea inspira cu succes în privința amenajării interiorului dumneavoastră, fie că vorbim, de exemplu, despre dormitoare, living ori bucătărie. În categoria de Design interior veți găsi și linkuri spre site-urile cu produsele din pin-urile preferate.
 3. Nuntă – acesta este o categorie foarte vastă, dat fiind faptul că Pinterest România vă pune la dispoziție infinite idei în tot ceea ce privește planificarea marelui moment. Astfel, în ceea ce privește viitoarea mireasă, Pinterest România va fi un ajutor de nădejde în alegerea rochiei pentru ziua cea mare, a încălțărilor, precum și a accesoriilor, a machiajului perfect și a coafurii mult visate. E de prisos să spunem că linkurile spre site-urile cu produsele preferate vă stau la dispoziție, iar aceasta nu este tot. Pinterest România vă ajută până și în ceea ce privește amenajarea locului în care va avea loc petrecerea, vă va pune la dispoziție idei cu privire la invitații, la mărturii, precum și cu privire la buchetul de mireasă. Pentru tot ceea ce presupune organizarea nunții, Pinterest România vine cu o multitudine de sugestii și de magazine, astfel încât totul să iasă așa cum ați visat.
 4. Frumusețe – în această categorie nu ne referim doar la idei de make-up pentru diferite momente ale zilei și diferite evenimente, ori la idei în ceea ce privește manichiura sau pedichiura ideală în funcție de ultimele tendințe. Pinterest România vă pune la dispoziție, pe lângă acestea, și o multitudine de idei în ceea ce privește îngrijirea dumneavoastră. Astfel, măștile de față pentru problemele cu care vă confruntați sunt disponibile în variată video, iar măștile de păr, de asemenea, sunt foarte căutate. Să nu uităm și de soluțiile pentru diferitele probleme ale unghiilor. Așadar, pe Pinterest România veți găsi soluțiile la toate problemele dumneavoastră sau idei creative și la îndemână despre stiluri noi și eficiente de înfrumusețare.
 5. În materie de rețete, Pinterest România vă pune la dispoziție variante video pentru diferite rețete, fie ele de prăjituri sau de mâncăruri din orice altă categorie. De asemenea, vestitul link către sursă nu lipsește, astfel încât veți putea afla și mai multe secrete din domeniul culinar.
 6. Un tip de pin pe care cu siguranță nu v-ați fi așteptat să îl regăsiți pe Pinterest România este cel al planului de casă. Da, ați citit bine. Dacă vă aflați în dificultate în ceea ce privește planul viitoarei locuințe, această aplicație reprezintă una dintre cele mai bune surse, deoarece veți găsi pin-uri cu fotografii detaliate a acestuia, respectiv linkuri către site-uri specializate în acest sens.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le putem găsi pe Pinterest România, însă lista ar putea continua dacă avem în vedere faptul că aici putem găsi idei de cadouri pentru orice persoană importantă din viața noastră, idei de decorațiuni realizate manual pentru diferite sărbători (de exemplu, pentru Crăciun). De asemenea, puteți găsi sugestii în ceea ce privește organizarea lucrurilor și multe altele…

Pentru a concluziona, sugestia noastră este aceea de a începe (dacă nu o faceți deja) utilizarea aplicației Pinterest România, pentru că vă va ajuta în fiecare problemă cu care vă veți confrunta. Dacă vreți, poate fi prietena dumneavoastră, prezentă în orice moment din zi și din noapte.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news