HomeStiri Mondene Poti avea zambetul perfect in doar o ora cu fatete dentare Cerec

Poti avea zambetul perfect in doar o ora cu fatete dentare Cerec

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 673 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/Tratamente_-stomatologice_DrLeahu.jpg

Fatetele dentare obtinute cu ajutorul sistemului Cerec pot fi folosite pentru a recrea aspectul natural al dintilor, in cel mai scurt timp posibil: o singura ora! Ele reprezinta alegerea perfecta pentru persoanele care doresc sa faca modificari de forma, dimensiune si / sau culoare a dintilor si care nu au prea mult timp liber la dispozitie.

Iata ce trebuie sa stii in cazul in care iti doresti sa apelezi la fatete dentare pentru a-ti schimba look-ul si, implicit, viata!

  1. Consultatia preliminara este decisiva

Vizita la o clinica stomatologica, precum Dr. Leahu, si consultarea unui medic dentist cu experienta in domeniul fatetelor dentare obtinute prin sistemul Cerec este primul pas pe care trebuie sa il urmezi.

Doar asa poti afla mai multe despre ce presupune aceasta procedura si daca este solutia optima pentru a rezolva problema ta sau daca exista tehnici alternative mai potrivite.

Este absolut important sa ii comunici medicului dentist exact ceea ce vrei sa corectezi pentru a obtine rezultatul dorit.

Desi ai auzit de multe persoane care au apelat cu succes la fatete dentare realizate prin sistemul Cerec, inclusiv celebritati, trebuie sa stii ca fiecare dantura este diferita si ca nu exista o solutie valabila in toate cazurile.

Medicul dentist va face o analiza a danturii tale pentru a determina ce proceduri de stomatologie sunt necesare pentru a te ajuta sa obtii zambetul perfect.

  1. Este foarte important sa alegi o clinica stomatologica profesionista

Pentru a aplica o fateta dentara obtinuta prin sistemul Cerec si pentru ca aceasta sa reziste in timp, este nevoie ca dintele sa fie pregatit corespunzator. Este foarte important sa nu lasi totul la voia intamplarii, iar o echipa de profesionisti este mai indicata pentru a te asigura ca rezultatele vor fi cele pe care ti le doresti.

Medicii dentisti de la clinicile Dr. Leahu au o experienta vasta in acest domeniu si poti fi sigura ca vei avea parte de cele mai bune servicii de stomatologie.

Pentru a obtine aderenta necesara, dintele va fi slefuit foarte putin (in unele cazuri mai putin de 1 milimetru). Acest pas este esential, deoarece creeaza, pe langa un strat aderent, suficient loc pentru ca fateta dentara sa fie montata corect si sa se potriveasca perfect cu restul danturii.  Astfel, se va reda complet functionalitatea dintelui si se va crea un aspect armonios, estetic.

Legatura dintre dinte si fateta dentara este extrem de importanta nu doar pentru ca vei obtine perfectiunea estetica dorita, dar te vei bucura de ea mult mai mult timp.

  1. Beneficiile fatetelor dentare obtinute prin tehnologia CEREC 3D CAM/CAD

Fatetele dentare obtinute cu ajutorul sistemului Cerec pot corecta forma dintilor care nu sunt aliniati corect, au lipsuri sau spatii, dar si o culoare inestetica.

Dat fiind faptul ca fatetele dentare sunt realizate individual pentru fiecare pacient in parte folosind tehnologia CEREC 3D CAM/CAD, care tine cont de structura danturii, nu se va observa vreo diferenta intre dintii naturali si fatete.

Pe langa faptul ca specialistii de la clinicile Dr. Leahu folosesc materiale si aparatura inovatoare si de cea mai buna calitate pentru a obtine aceste fatete dentare, ele sunt gata intr-o singura ora. Astfel, vei reduce semnificativ timpul petrecut pe holurile clinicilor stomatologice, dar si costurile procedurilor repetate necesare pentru a ajunge la rezultat dorit.

In decursul unei singure consultatii, vei obtine zambetul perfect la care ai visat dintotdeauna, fara alte programari si fara fatete provizorii. Astfel, iti vei putea relua imediat activitatile si te vei putea bucura din plin de viata!

  1. Intretinerea corespunzatoare a fatetelor dentare obtinute cu ajutorul sistemului CEREC

Intretinerea fatetelor dentare este relativ simpla. Trebuie sa respecti regulile de igiena orala de zi cu zi si sa folosesti o pasta de dinti non abraziva, apa de gura si ata dentara.

Daca vrei sa te bucuri de fatetele dentare obtinute prin sistemul Cerec cat mai mult timp, respecta cu strictete regulile de igiena orala si mergi o data la 6 luni la un consult la medicul dentist pentru o sedinta de periaj profesional si pentru a verifica daca totul este in regula.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed