Home Stiri Primele declarații ale Andreei Bălan despre faptul că nu mai poate avea copii: „Mi se pare o prostie că…”

Primele declarații ale Andreei Bălan despre faptul că nu mai poate avea copii: „Mi se pare o prostie că…”

autor Negriu Elena
565 views 2 minute timp de citit

Andrea Bălan a dezvăluit recent faptul că după ce a fost la un pas de moarte în timp ce se desfășura cezariana pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil, a fost anunțată de către medic că nu va mai putea avea copii, iar acest lucru a marcat-o foarte puternic, mai ales deoarece soțul său își mai dorește și un băiat, pe lângă cele două fetițe pe care le au deja. Artista a suferit la acea vreme încă două operații pentru eliminarea chisturilor care apăruseră în urma complicațiilor.

Într-un interviu pe care cântăreața l-a acordat pentru VIVA!, Andreea Bălan vorbit despre situația în care se află, aceea de a nu mai putea da naștere. Artista s-a arătat extrem de dezamăgită la aflarea veștii că în România este interzisă nașterea cu mamă-surogat și susține legalizarea acesteia. „Una e să spui «Da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi» şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-șase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil, nu mai există această posibilitate, sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă-surogat. Dar este ilegal în România!”, a declarat Andreea Bălan.

Artista a detaliat despre faptul că nu i se pare normal ca nașterea cu mamă-surogat să fie interzisă. „Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriță foarte drăguţă care mi-a explicat că a apelat la o mamă-surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi, pentru că în România nu e legală procedura, a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie, personal, mi se pare o tâmpenie. Mi se pare că trebuie să existe această opţiune, pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani să rămână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă? Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani şi, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta!”, a punctat Andreea Bălan…

Sursa: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies