HomeStiri Mondene Raluca de la Bambi i-a făcut o farsă surorii sale de ziua ei

Raluca de la Bambi i-a făcut o farsă surorii sale de ziua ei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Bambi-1024x768.jpg

Luni, Denisa de la Bambi și-a sărbătorit ziua de naștere, iar sora sa a vrut să o surprindă așa cum numai ea știe.

Bambi-1024x768 in Stiri Mondene

Raluca a decis să îi facă surorii ei o farsă, împreună cu prezentatorul Mihai Morar. Încă de când au intrat în platou, prezentatorul i-a făcut multe complimente Denisei, care a împlinit vârsta de 30 de ani. Însă, atmosfera s-a încins atunci când Denisa a început să vorbească despre un posibil viitor solo în muzică, ceea ce a enervat-o la culme pe sora sa.

„Da, pentru că vreau să merg și pe linia asta pe care o simt eu și știu că în proiectul ăsta (n.r. trupa Bambi) nu pot să merg pe linia asta și nu vreau să rămân cu frustrarea asta. Vreau să cânt și ce scriu eu. Urmează”, a declarat Denisa la „Răi, da’ Buni”.

Atunci, Raluca s-a simțit prost și a început să ia atitudine, ba chiar să amenințe că iese din platou.

in Stiri Mondene

„Sincer, mie mi se pare că sunt puțin în plus în seara asta. Ai ceva cu mine, Mihai? Știu că e ziua ei, dar mi se pare că sunt un pic în plus. Ea scrie versuri, cântă mai bine… Știi ceva, eu propun să rămâi cu ea aici pe canapea. E frustrat pentru mine. Știi ceva? Eu o să plec”, a fost reacția Ralucăi…

Imediat ce aceasta s-a ținut de cuvânt și a ieșit din platou, Mihai Morar și Denisa au plecat după ea la mașină, unde au găsit o mulțime de viermi. Farsa a fost bine pusă la punct de către Raluca împreună cu Mihai Morar. Aceștia i-au dăruit Denisei un tort.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed