Home Stiri Mondene Raluca de la „Puterea Dragostei”, decizie radicală! Cu cine s-a cuplat recent

Raluca de la „Puterea Dragostei”, decizie radicală! Cu cine s-a cuplat recent

autor Negriu Elena
1,1K views

Raluca de la Puterea Dragostei a pus capăt relației pe care o avea cu Origen Todoran și, de curând, i-a dat o șansă nouă lui Ricardo.

Cei doi formează din nou un cuplu. Ea a șters fotografiile în care apărea cu fostul iubit, iar Ricardo a eliminat filmulețele în care o denigra. Raluca nu îl mai dă în judecată pe Ricardo.

Cei doi au format un cuplu foarte frumos, iar povestea lor de dragoste a impresionat un număr foarte mare de fani ai show-ului.

Cu toate că păreau fericiți în relația pe care o aveau, aceștia au avut și niște certuri, dar au reușit să treacă peste ele, iar după ieșirea din emisiune, fanii sperau să aibă loc o cerere în căsătorie.

Situația nu a decurs însă așa cum sperau fanii, Raluca și Ricardo ajungând la despărțire după ce s-au întors din vacanța pe care au petrecut-o în Grecia.

După aceea, Ricardo a mers în SUA, iar Raluca se împăcase cu fostul ei iubit.

Deși la început Raluca și Ricardo stabiliseră să rămână într-o relație bună și să nu discute urât unul despre celălalt, ulterior lucrurile au luat o altă întorsătură, ajungând să vorbească dur unul la adresa celuilalt.

Între timp, cei doi și-au rezolvat neînțelegerile și s-au împăcat.

Ricardo i-a cerut scuze Ralucăi prin intermediul unuia dintre cele mai recente vloguri ale lui, regretând că a vorbit urât despre ea și părându-i rău pentru modul cum s-a comportat.

În plus, acesta a eliminat filmulețele în care o denigra, dovedind că nu mai există ranchiună între ei.

Raluca a eliminat și ea pozele cu fostul ei iubit, Origen Todoran, fapt ce întărește ideea că este posibil să nu mai formeze un cuplu cu el.

Cu toate acestea, când Ricardo a întrebat-o dacă a eliminat fotografiile, ea a negat.

 „În sfârșit se vede fericirea adevărată pe fața ta. Și în ochii Ralucăi se vedea fericirea că te-a auzit și văzut, dar voia să ascundă. De aceea nu și-a dat jos masca de pe față.

Voi oricum sunteți făcuți unul pentru altul și cândva tot o să fiți împreună”, a transmis unul dintre fanii emisiunii…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed