HomeStiri Mondene Ramona Badescu a trecut prin clipe cumplite, dar Dumnezeu i-a facut dreptate „Sotul meu nu mai vede cu un ochi”

Ramona Badescu a trecut prin clipe cumplite, dar Dumnezeu i-a facut dreptate „Sotul meu nu mai vede cu un ochi”

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Ramona-Badescu-a-trecut-prin-clipe-cumplite-dar-Dumnezeu-i-a-facut-dreptate-Sotul-meu-nu-mai-vede-cu-un-ochi.jpeg

Multă lume ncunoaște drama prin care prezentatoarea Ramona Bădescu a trecut timp de șapte ani cât a fost căsătorită.

Ramona Bădescu și-a găsit marea dragoste în brațele acestui bărbat pe care l-a cunoscut în Italia. Chiar dacă părea că viața ei este una perfectă, aceasta a dezvăluit că timp de șapte ani a fost traumatizată fizic și psihic.

„Nu păstrăm legătura. Este una dintre persoanele cu care nu păstrez legătura. Întotdeauna mi-a plăcut să rămână o legătură când s-a terminat o iubire, să rămână respect. Cu soţul meu nu, pentru că m-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fără niciun sens. Mi-a făcut foarte mult rău gratuit, dar, de fapt, şi-a făcut lui”, a declarat Ramona Bădescu.

În momentul în care s-au despărțit, Ramona Bădescu a simțit nevoia să își asigure fostul soț că, dacă va avea nevoie, îl va sprijini pentru tot restul vieții.

„După şapte ani de căsătorie i-am spus, uitându-mă în ochii lui, «Dacă ai nevoie de cineva, contează pe mine toată viaţa ta». Nu ne-am mai auzit, nu m-a căutat. A fost foarte rău, s-a comportat ca orice bărbat rău când se termină o relaţie şi nu pentru că e italian, cred că şi mulţi bărbaţi din România încearcă să lovească şi cred că jignind femeia obţin mai mult. Nu obţin decât milă”, a mai completat frumoasa artistă.

Ramona este o femeie foarte credincioasă și știa că, la un moment dat, Dumnezeu îi va face dreptate. Chiar așa s-a și întâmplat.

Ramona Badescu si fostul sot, Alessandro di Fornaro

„Soţul meu nu mai vede cu un ochi. Eu niciodată nu mi-am făcut dreptate cu mâna mea, pentru că eu cred în energia bună, nu cred în a plăti cu aceeaşi monedă persoanei care îţi omoară sufletul, care te răneşte, muşcă din tine, din tot ce ai dat mai bun. Dar se pare că Dumnezeu a făcut dreptate”, a încheiat Bădescu…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed