HomeStiri Mondene Sânziana Buruiană, în impas. Iată ce a pățit aceasta! „M-am trezit fără…”

Sânziana Buruiană, în impas. Iată ce a pățit aceasta! „M-am trezit fără…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Sanziana Buruiana, in impas. Iata ce a patit aceasta! „M-am trezit fara...” 1 in Stiri Mondene

Sânziana Buruiană a fost, de curând, victima hackerilor. Aceasta se află în impas deoarece nu și-a mai putut accesa contul personal de Facebook. O altă persoană i l-a spart, iar ulterior vedeta nu a mai putut lua legătura cu multe persoane pe care le avea în lista de prieteni.

Sanziana Buruiana, in impas. Iata ce a patit aceasta! „M-am trezit fara...” 1 in Stiri Mondene

Blondina este disperată că nu își poate recupera contul de Facebook și a transmis un mesaj prin intermediul unui interviu pentru Spynews. „M-am trezit fără contul de Facebook. Nu știu ce s-a întâmplat…mi-au scris foarte multe prietene că nu mă mai pot găsi, ele chiar au crezut că le-am blocat.  Mi-au dispărut toate fotografiile, contactele, tot ce aveam… Nu știu dacă cineva a vrut să-mi acceseze contul sau este vorba doar de o persoană care a acționat din neștiință”, a declarat Sânziana Buruiană.

Blondina are o fetiță de trei ani, Izabela, pe care dorește să o lanseze în modelling, pentru a își forma încă de la o vârstă fragedă o carieră de succes, așadar o înscrie frecvent la concursuri de frumusețe.

Sanziana Buruiana, in impas. Iata ce a patit aceasta! „M-am trezit fara...” 2 in Stiri Mondene

„Repetăm acasă, îi place foarte mult. Mă copiază, îi place să se aranjeze. Și am zis să o duc și la concursul ăsta de miss. Sunt două probe. O probă de ținută de zi și cea de-a doua probă de rochie de seară. Sunt coafate, dar fără machiaj. La primul concurs am întâlnit niște cazuri și chiar am rămas șocată cum la 3 ani poți să transformi copilul. Am văzut o fetiță de 3 ani care părea vopsită. Sunt mămici care doresc ca copilul să meargă de mic la aceste concursuri. Și e o disperare, așa. E mare îmbulzeală…. Am văzut fetițe care la 5 ani au prima linie de cosmetice pentru copii, parfumuri, șampoane sau propria păpușă și mi-aș dori să o implic în chestii de genul acesta”, a spus Sânziana Buruiană în cadrul emisiunii Vorbește lumea

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed