HomeStiri Mondene Schimbare de look pentru Elena Gheorghe. A renunțat la părul roșcat

Schimbare de look pentru Elena Gheorghe. A renunțat la părul roșcat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 975 views
schimbare-de-look-pentru-elena-gheorghe-renuntat-la-parul-roscat

Elena Gheorghe și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look neașteptată. Aceasta a renunțat la părul roșcat, în favoarea unei nuanțe de blond.

schimbare-de-look-pentru-elena-gheorghe-renuntat-la-parul-roscat

În cea mai recentă fotografie postată de Elena Gheorghe pe pagina sa de Facebook, fanii au fost uimiți să vadă că artista a renunțat la părul ei roșcat, ușor ondulat, care era de-a dreptul inconfundabil. Aceasta și-a făcut și breton.

Elena Gheorghe a optat de această dată pentru un păr blond, drept, vârfurile fiind colorate în roz. Ba mai mult, artista și-a făcut un breton drept, care îi acoperă toată fruntea, inclusiv sprâncenele. Ca să fie și mai cool, a purtat o beretă albastru deschis, care se asorta cu tonurile de alb și bleu care îi defineau ținuta elegantă.

Artista nu s-a vopsit, așa cum se așteptau fanii, ci a optat pentru o perucă. În dreptul fotografiei, Elena Gheorghe a scris un mesaj lămuritor: „Azi vreau să fiu blondă cu vârfuri roz”, precizând și numele brandului de unde a luat peruca.

Deși fotografia a strâns zeci de mii de like-uri, părerile fanilor au fost împărțite. „Măi fată, o femeie se poate aranja în multe feluri astfel încât să îi stea bine. Exact precum schimbă ținutele. Important este să găsească combinațiile potrivite, nu ca la Loto ci ca la tine. E bine zis? Că eu sunt convins că acum îți șade bine! Nice look! Very trendy”, „Oricum ești frumoasă. O sâmbătă plăcută”, i-au scris cei care au apreciat schimbarea artistei…

„Scuze, dar nu îți stă bine deloc! Și roșcatul era cam aprins. Încearcă un castaniu cât mai apropiat de natural. Culoarea adevărată a castanei bine coapte, fără a fi nuanțată în grena”, „Părerea mea sinceră, Elena, este că îți mai adaugă câțiva ani în plus. Decizia finală este a ta. Te pup”, au comentat cei care nu au apreciat look-ul adoptat de Elena Gheorghe.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed