HomeStiri Mondene Simona Gherghe și-a tuns părul. Motivul este unul banal

Simona Gherghe și-a tuns părul. Motivul este unul banal

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Simona-Gherghe-și-a-tuns-părul.-Motivul-este-unul-banal.jpg

Simona Gherghe a vorbit pentru prima dată despre schimbarea sa de look. Prezentatoare a precizat motivul care a determinat-o să își taie părul lung și blond.

Simona Gherghe și-a tuns părul. Motivul este unul banal

Obișnuindu-și fanii și telespectatorii cu un păr lung și bogat, Simona Gherghe i-a luat prin surprindere pe aceștia când a apărut cu o nouă frizură. Schimbarea de look a venit chiar la începutul anului 2017, iar prezentatoarea nu a suflat nicio vorbă despre acest lucru pe rețelele de socializare până la începutul unei noi ediții a emisiunii pe care o moderează.

Simona Gherghe a simțit că este nevoia de o schimbare și nu a ezitat să apeleze la hair stylist pentru a căpăta o nouă înfățișare. Aceasta a optat pentru o frizură scurtă, până la umeri, în stil bob, fără a-și modifica nuanța părului.

Gravidă cu primul ei copil, Simona Gherghe nu s-a sfiit să vorbească despre motivul care a făcut-o să-și scurteze atât de mult părul. „Și eu mi-am tuns părul când am rămas însărcinată, mi s-a părut că este mai ușor de întreținut”, a declarat fără rețineri prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Simona Gherghe are o relație de mai mulți ani cu Răzvan Săndulescu, ce are meseria de consultant politic. Cu toate că așteaptă venirea pe lume a primului lor copil, o fetiță care se va naște în primăvara acestui an, cei doi nu se grăbesc să se căsătorească. Se pare că pe celebra prezentatoare o înspăimântă pregătirile necesare pentru organizarea unui astfel de eveniment, dar și agitația care s-ar crea în perioada cu pricina…

„Ce stresant trebuie să fie pentru miri! Trebuie să te gândești dacă-ți vine toată lumea, dacă le place tuturor mâncarea, dacă le place muzica. Vedeți cât stres? De asta nu mă mărit eu încă. Trebuie să-mi fac curaj”, a spus, anul trecut, Simona Gherghe, fără nicio reținere.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed