Simona Pătruleasa: „Am citit 40 de zile la îndemnul băiatului care mi-a spus că mi se va împlini dorința.”


573
loading...

Prezentatoarea TV Simona Pătruleasa Ivanof (41 de ani), căsătorită cu omul de afaceri Sabin Ivanof,  a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV toate suferinţele prin care a trecut pentru a-şi vedea marele vis împlinit, cel de a deveni mamă. 

Simona-Patruleasa

Aceasta nu a ezitat să mărturisească toate injecţiile pe care le-a făcut în abdomen, şi diverse tratamente cu ajutorul cărora spera să reuşească să rămână însărcinată, doar pentru a avea măcar un copil.

„Aveam 35 de ani, mi se părea că nu mai am timp, am intrat în panică. Câțiva ani am încercat, iar la a patra încercare am reușit. Prin fertilizare in vitro am reușit să devin mamă. Am încercat prima dată în România, de două ori în Germania, iar a patra oară a fost cu noroc tot în România. De fiecare dată când am eșuat, nu mi-am pierdut speranța, știam că voi reuși și voi fi mamă. În perioada în care îmi doream să rămân însărcinată și eșuasem de trei ori, la a patra încercare, când am văzut-o pe doamna doctor, am știut că voi reuși.”, a declarat frumoasa ştiristă.

Simona a declarat că, în trecut, un băiat i-a dăruit un acatist, care a dus la îndeplinirea visului său:

„În acea perioadă, în urma unui concurs, un băiat, Silviu, a ajuns la noi în redacție și mi-a dat Acatistul Bunei Vestiri, pe care îl folosesc și acum. Am citit 40 de zile la îndemnul băiatului care mi-a spus că mi se va împlini dorința și iată că așa a fost”.

Ştirista a mai declarat că îşi doreşte să mai aibă copii însă problemele sale de sănătate stau în calea realizării acestui vis frumos. Spre exemplu, după ce a născut-o în 2011 pe Ingrid, aceasta a mărturisit că a mai rămas încă o dată însărcinată, dar din păcate a pierdut sarcina.

Citește și:  Spune adio atacurilor de panica!

„Ne-am mai dorit copii, am mai încercat, am și rămas însărcinată și am pierdut sarcina la 10 săptămâni.”, a mai spus Simona.

121417_1

Simona-Patruleasa-si-Ingrid

Sursa photo: dcnews.ro; puterea.ro; viva.ro

loading...
loading...