Home Stiri Mondene Situațiile s-au inversat! Răzvan Simion plânge după Lidia Buble, iar fosta sa soție radiază de fericire

Situațiile s-au inversat! Răzvan Simion plânge după Lidia Buble, iar fosta sa soție radiază de fericire

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,K views

Răzvan Simion și-a anunțat despărțirea de Lidia Buble, după cinci ani de relație. Situațiile s-au inversat, după ce acesta își părăsise soția pentru a putea fi cu artista.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient.

Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost…

Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi, în rest, doi foşti iubiți, actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept”, a scris Răzvan Simion pe contul său de Instagram.

Diana Simion a fost extrem de afectată la acea vreme de alegerea soțului ei de a începe o relație cu o femeie mai tânără.

Între timp, aceasta și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, Radu, și este extrem de fericită cu el.

Fosta soție a lui Răzvan Simion a anunțat anul trecut că are o relație cu un om de afaceri din Timișoara, patron al unei cafenele.

În urmă cu câteva zile, în timp ce prezentatorul matinalului de la Antena 1 își anunța despărțirea de Lidia Buble, Diana pășea spre altar împreună cu cel care a vindecat-o de suferința pe care i-o provocase divorțul de tatăl celor doi copii ai ei.

Mai exact, cu toate că nu sunt cununați, fosta soție a lui Răzvan Simion și Radu devenit părinții spirituali ai unei fetițe a unor buni prieteni.

Cei doi se înțeleg foarte bine și nu este exclus ca pe viitor să facă pasul cel mare și să își unească oficial destinele…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed