Home Stiri Smiley, noul jurat de la „Românii au talent”

Smiley, noul jurat de la „Românii au talent”

autor Mirela
601 vizualizari

Timp de 11 sezoane, Smiley și Pavel Bartoș au fost prezentatorii show-ului Românii au talent. Acum însă fanii emisiunii îl vor vedea pe Smiley în calitate de jurat, după ce Andi Moisescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Artistul a mărturisit că experiența a fost una extrem de dificilă, deoarece a avut o responsabilitate foarte mare în ceea ce privește prestațiile concurenților. „Pentru mine a fost dificil pentru că a trebuit să îi ţin locul lui Andi. Pentru aproape jumătate de emisiune. A fost greu. După zece sezoane în care am fost în culise şi am ţinut cu fiecare concurent în parte şi am ovaţionat pentru fiecare, cumva am fost pus într-o situaţie în care a trebuit să aleg unul dintre ei.

Au fost oameni care nu s-au descurcat bine pe scenă şi a trebuit să spun şi «Nu», să dau şi «X». La câţi oameni am văzut şi la câţi oameni am cunoscut pe scenă aici, ştiu să povestesc şi să judec un număr, să îmi dau seama dacă e bun sau nu e bun. Dar am fost pus în situaţia de a decide dacă e bun sau nu e bun”, a spus iubitul Ginei Pistol pentru cei de la PRO TV.

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. În cadrul unui interviu acordat acum ceva timp celor de la hotnews.ro, acesta vorbise despre ceea ce știe să facă cel mai bine: muzică. „Orice poate fi o sursă de inspirație, viața, oamenii, natura, transformarea noastră, a mediului, o reacție, o privire, o senzație, orice poate fi sursă de inspirație. Eu sunt înnebunit să stau la studio și să compun, este unul dintre momentele mele preferate, simt că acolo mă eliberez, mă exprim, mă vindec. Abia m-am întors din America unde două luni și jumătate am stat doar în studio cu colegii de aici și de acolo. M-am întors și am ales să stau două săptămâni acasă, în autoizolare, pentru siguranța mea și a celor din jur, alături de Șerban și Lucian cu care am fost acolo în ultima perioadă”, spusese Smiley pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies