Home Stiri Smiley, reacție neașteptată după ce a fost tuns de Gina Pistol: „Momentul după ce te tunzi și…”

Smiley, reacție neașteptată după ce a fost tuns de Gina Pistol: „Momentul după ce te tunzi și…”

autor Negriu Elena
1,9K views 2 minute timp de citit

Smiley s-a lăsat tuns de către iubita sa, Gina Pistol, într-un vlog pe care l-a distribuit recent pe conturile sale de socializare.

Artistul s-a arătat de-a dreptul dezamăgit de reacțiile fanilor cu privire la faptul că îi place să se poarte cu părul lung.

Majoritatea îl critică și îi transmit constant că nu le place cum îi stă cu plete, insistând să renunțe la ele și să adopte o tunsoare foarte scurtă.

Reacția lui Smiley a fost tranșantă, iar fanii nu s-au așteptat la acest lucru.

„Momentul după ce te tunzi și ți se spune să te tunzi. Sunt obișnuit cu el:

«Tare piesa nouă, când te tunzi?», «Ți-ai găsit buletinul, de tuns, când?», «Facem și noi o poză? Dar să știi că-mi place mai mult de tine tuns», «Voi, artiștii, trebuie să fiți un exemplu și să vă implicați în acțiuni umanitare, arăți mai serios tuns», «Tot noi să facem donații, pletosule, marii bogați de ce nu fac?», «Mă inviți la nuntă? Dar să știi că nu te primesc cu freza asta».

☀ Mă uit cum atâți oameni sunt atât de generoși cu ❤ sau Like-ul lor când mă văd lângă o foarfecă, iar din suma reacțiilor, îmi dau seama că deseori asta îi preocupă mai mult decât muzica sau mesajele de solidaritate.

Caut să-mi răspund, iar dacă ați avut răbdare să citiți până aici, poate îmi dați un hint”, este mesajul pe care l-a transmis Smiley prin intermediul conturilor sale de socializare…

Surse: playtech.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies