HomeStiri Mondene Sore: „Dorm noaptea cu un ochi deschis, o privesc de sute de ori pe timpul zilei și mă minunez că EA e a mea.”

Sore: „Dorm noaptea cu un ochi deschis, o privesc de sute de ori pe timpul zilei și mă minunez că EA e a mea.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 838 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/Sore.jpg

Deşi a devenit mămică de puţin timp, se pare că Sore (26 de ani) şi-a luat în serios toate atribuţiile noi şi îşi dedică tot timpul, creşterii micuţei Erin, chiar dacă asta ar însemna să îşi piardă toate nopţile, păzind-o chiar şi în timp ce doarme. Cu toate acestea, Sore pare să fie foarte fericită şi împlinită, datorită fetiţei sale. 

Sore

Frumoasa mămică a postat de curând, pe propriul său blog, o serie din gândurile specifice mămicilor la început de drum, în ceea ce o priveşte pe micuţa Erin, oaza sa de bucurie şi împlinire:

 „Încă nu m-am dezmeticit și am impresia că trăiesc un vis. S-au făcut deja cinci zile de când adorm și mă trezesc cu gândul către Erin, pe care o cunosc, o simt, o miros și strâng la pieptul meu cât de des se poate. Mă trec zeci de sentimente noi, mă simt o mamă leoaică, dorm noaptea cu un ochi deschis, o privesc de sute de ori pe timpul zilei și mă minunez că EA e a mea.

O făptură atât de gingașă, cuminte, cu un zâmbet ștrengar, buze groase și ochi migdalați. Mă simt cea mai norocoasă pentru că m-a ales să îi fiu mamă și abia acum am înțeles ce înseamnă să plângi de fericire, cu adevărat. Iubirea ce o simt acum în mine nu cunoaște limite. Revin cu povestea zilei în care ne-am cunoscut, cât de curând… (cum fug la papa, nani etc)”.

img

erin

 

Sursa photo: click.ro; spynews.ro; marianaromanica.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed