Home Stiri Mondene Sore reapare pe micile ecrane

Sore reapare pe micile ecrane

autor Elena Yvette
773 views
sore-reapare-pe-micile-ecrane

După ce a dispărut din televiziune și a devenit mămică de fetiță, aceasta a dat marea veste. În curând, ea va apărea din nou pe micile ecrane.

Sore reapare pe micile ecrane

Vedeta din „Pariu cu viața”, Sore Mihalache, își va face din nou apariția în lumea televiziunii începând cu lumea februarie. Anunțul a fost postat pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu artista.

„Nu îmi place să țin secrete… dar vă spun doar atât: din februarie, mă întorc în televiziune. Abia aștept! #fericire”, a scris Sore fără a da mai multe detalii despre următorul proiect important din viața sa.

Cu toate acestea, fanii au început să facă speculații. „Mi-ar fi plăcut enorm să fii în juriul de la Vocea Junior”, „Cred că la Next Star”, „Acum o să mă uit mai des la TV”, i-au comentat fanii entuziasmați. Vedeta a păstrat discreția în ciuda asaltului de curioși și s-a mulțumit doar să spună nu va prezenta din nou „Vorbește lumea”.

Vedeta și-a făcut debutul în televiziune în cadrul serialului românesc „Pariu cu viața”, care a fost urmărit de un public numeros. Ea a făcut parte și din trupa „Lala Band”, unde a cântat și a dansat alături de colegii săi din film. Deși trupa s-a desființat la scurt timp de la terminarea serialului, foștii actori mai colaborează în vederea realizării unor proiecte muzicale. Ulterior, Sore a mai apărut de câteva ori pe micile ecrane, în calitate de prezentatoare, însă nu pentru foarte mult timp. S-a retras o perioadă, dedicându-se vieții de familie și aducând pe lume primul ei copil, o fetiță pe nume Erin. Aceasta s-a născut pe 25 martie, chiar de Bunavestire…

Sore a fost învățată de mică cu fanii, pentru că a cântat în trupa Doly, alături de alte trei fete. Cele mai cunoscute melodii ale lor sunt „Hei, Tarzan, Tarzan”, „În Weekend”, „Am capul în nori”, „Dragă Johnny” , care le-au adus câteva turnee prin țară.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed