Soțul Andreei Bălan vorbește despre al doilea copil


334
loading...

Andreea Bălan și iubitul său, George Burcea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Rod al iubirii dintre ei este fiica lor, Ella. Deși aceasta are doar trei luni, cei doi vorbesc deja și de un băiețel.

Soțul Andreei Bălan vorbește despre al doilea copil

Iubitul Andreei Bălan s-a gândit să dea fanilor vestea cea mare chiar de ziua lui. Acesta a luat prin surprindere pe toată lumea, când a anunțat că anul acesta sunt șanse mari ca în familia lor să vină și al doilea copil, un băiețel. Acesta a intrat în direct la Antena Stars pentru a vorbi despre ziua sa de naștere și nu s-a putut abține să nu dezvăluie și micul secret al familiei.

„Am început petrecerea de aseară, la niște prieteni. Am stat până azi dimineață la 6. Azi am venit să stau cu fetele mele. Doar ce m-am trezit din somn. Andreea a reușit să îmi facă cel mai frumos cadou anul trecut, în octombrie pe 9. Pentru asta, o voi iubi și o voi respecta toată viața. Cred că, ca orice bărbat, îmi doresc și un băiețel. Da, da, da, poate va veni și un băiețel la anul. Va fi cu noroc vârsta de 30 de ani”, a declarant emoționat George Burcea.

Acesta își sărbătorește astăzi, 15 ianuarie, ziua de naștere, iar cu această ocazie partenera de viață i-a făcut urări publice. „La mulți ani, iubirea mea, pentru vârsta frumoasă pe care o împlinești azi! Am încredere și știu că toate visele tale se vor îndeplini, important e să fim sănătoși și să ne creștem îngerașul cu multă iubire!”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de Facebook…

Citește și:  Jador, de la „Puterea Dragostei”, legătură nebănuită cu Ella. Iată ce a dezvăluit acesta!

La sfârșitul anului 2016 a venit pe lume fetița lor, Ella, iar cei doi părinți se declară fericiți, pregătindu-se să-i facă un frățior mezinei.

loading...