Home Stiri Tavi Clonda s-a săturat și a decis să pună piciorul în prag! Iată ce îi cere, cu vehemență, Gabrielei Cristea

Tavi Clonda s-a săturat și a decis să pună piciorul în prag! Iată ce îi cere, cu vehemență, Gabrielei Cristea

autor Elena Yvette
622 views 2 minute timp de citit

Deși a părut mereu un bărbat moale, Tavi Clonda poate fi și extrem de vehement în momentele în care este convins că are dreptate.

Tavi Clonda s-a săturat și a decis să pună piciorul în prag! Iată ce îi cere, cu vehemență, Gabrielei Cristea

De curând, Tavi a încetat să se mai roage de Gabriela și i-a spus clar și răspicat că este momentul să îmbunătățească relația cu tatăl ei.

Bărbatul vrea ca vedeta să treacă peste toate scandalurile și să se împace cu Eugeniu Cristea.

„Tavi este convins că Gabriela ar trebui să aibă o relație normală cu tatăl ei, în ciuda faptului că ani la rândul nu au vorbit. I-a cerut să facă pace cu bătrânul cât mai repede, până naște, pentru că el consideră că Eugeniu trebuie să își cunoască nepoata”, a declarat un prieten apropiat al cuplului.

Se  pare că Tavi Clonda a încercat în nenumărate rânduri să îi împace pe cei doi însă eforturile lui au fost în zadar.

„Nu înțeleg și nu pot să o înțeleg. Și cred că nici nu o să mai mă chinuiesc să o înțeleg. Nu, nu pot să o contactez, oricâte eforturi aș fi făcut. Încerc să dau de ea, dar degeaba. Voiam să o felicit că va avea copil, că va deveni mamă, că, în sfârșit, va înțelege ce înseamnă să fii părinte. Dar, oricât ar fi de dureros pentru mine, ea nu îmi dă niciun semn. Eu totuși îi doresc să fie fericită și să fie o mamă binecuvântată”, a povestit în urmă cu ceva vreme Eugeniu Cristea, tatăl Gabrielei Cristea…

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în curând rodul iubirii lor se va naște și le va face viața și mai frumoasă. Totuși, până în acel moment, Tavi așteaptă ca apele să se limpezească și ca soția sa, Gabriela, să își ierte tatăl.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies