Home Stiri TEST: Alege una dintre rochiile de mai jos și află ce spune această alegere despre feminitatea ta!

TEST: Alege una dintre rochiile de mai jos și află ce spune această alegere despre feminitatea ta!

autor Elena Yvette
595 vizualizari
Alege una dintre rochiile de mai jos si afla ce spune aceasta alegere despre feminitatea ta

Mai sus sunt prezente cinci tipuri de rochii, unele mai colorate ca altele. Tot ce trebuie să faci este să alegi una dintre ele, iar noi îți vom spune ce spune această alegere despre feminitatea ta!

Rochia cu numărul 1 – Delicată și sofisticată

Dacă ai ales rochia cu numărul 1, ești una dintre acele femei care sunt foarte admirate de cei din jurul lor. Ești foarte feminină și îți plac lucrurile sofisticate. Preferi să fii admirată pentru stilul aparte pe care îl ai.

Te descurci foarte bine să obții lucruri singură și știi foarte bine ce meriți. Oamenii din jurul tău te admiră foarte mult pentru bunul-gust și se simt foarte bine că au o persoană așa delicată lângă ei.

Ești o femeie foarte puternică și nu te lași ușor influențată.  Nu îți place să depinzi de cineva și să fii supusă, de aceea niciodată nu îți va fi frică să rămâi singură.

Rochia cu numărul 2 – Corectă și foarte muncitoare

Ești una dintre acele persoane cu o feminitate înnăscută, frumoasă și foarte fermecătoare. Pentru tine contează foarte mult interiorul, de aceea cele mai bune calități ale tale sunt onestitatea și faptul că te faci foarte ușor plăcută.

Nu ai un stil bine definit, porți ce îți place și ce consideri că îți stă bine. De-a lungul timpului au fost foarte mulți care au încercat să îți fure inima!

Rochia cu numărul 3 – Enigmatică

Ai o personalitate destul de misterioasă, iar asta îi atrage foarte mult pe bărbați.  Ești foarte interesantă, iar oamenii sunt foarte curioși să afle cât mai multe lucruri despre tine.

Oamenii din jurul tău sunt impresionați de atitudinea ta chiar și dintr-o simplă conversație. Nu îți place să îți spună cineva ce să faci și să faci aceleași lucruri zi de zi. Te amuză foarte tare oamenii care încearcă să afle ce fel de persoană ești.

Îți place să te înconjori de prieteni adevărați, de aceea nu ai mai mult de doi prieteni adevărați, pentru tine contează calitatea, nu cantitatea.

Rochia cu numărul 4 – Rafinată și extrem de feminină

Ai o inimă foarte bună și ești o persoană destul de inocentă, iar oamenii din jurul tău apreciază foarte mult aceste calități la tine. Îți place foarte mult să privești lucrurile din perspectiva ta, iar una dintre cele mai dezvoltate calități ale tale este intuiția.

Pui foarte mare preț pe sentimente și mai tot timpul te lași purtată de ceea ce spune inima. Ai și momente în care te îndoiești de tine însăți și nu te consideri suficient de bună.

Să nu îți fie teamă să îți cauți sufletul-pereche, sigur vei întâlni pe cineva care te va aprecia pentru ceea ce ești.

Rochia cu numărul 5 – Femeia sublimă

Ești o femeie care cochetează foarte mult cu moda. Îți place să fii aranjată tot timpul și ești o mamă, soție și o prietenă desăvârșită. Îți place foarte mult să gătești și faci totul să arate excelent în viața ta…

Ești o femeie foarte curajoasă și îți place foarte mult libertatea. Îți place să fii respectată și ai tot timpul ultimul cuvânt de spus. Te descurci de minune să relaționezi cu oamenii.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies