HomeStiri Mondene Testul vederii de la mare: Ce spune plaja ideală despre tine

Testul vederii de la mare: Ce spune plaja ideală despre tine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 839 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/Testul-vederii-de-la-mare-Ce-spune-plaja-ideală-despre-tine.jpg

Testul vederii de la mare te trădează – Alege-ţi, din imaginea de mai jos, plaja preferată şi descoperă ce spune asta despre tine!

  1. Plaja perfectă pentru tine este una care-ţi asigură confort

Atunci când eşti în vacanţă, dar şi când mergi la plajă, vrei să te simţi ca acasă. Pentru tine, relaxarea se află în strânsă legătură cu ideea de confort oferit de cămin.

Aşadar, te vei simţi cel mai bine într-o căsuţă aflată exact pe plajă. Apreciezi, de asemenea, un hamac ori un pat pe plajă, în care să te relaxezi la plajă.

  1. Plaja visurilor tale este una luxoasă

Îţi place să fii răsfăţată, iar atunci când eşti în vacanţă duci totul la extrem. Adori plajele private şi serviciile premium.

Nu eşti dispusă să faci niciun efort atunci când eşti în vacanţă aşa că îţi recomand un resort de 5 stele, care îţi pune totul la dispoziţie.

  1. Plaja perfectă pentru tine este una nepopulată în exces

Ai un stil de viaţă extrem de activ şi nu îţi place să stai locului. Pentru tine, un sejur la mare reprezintă un prilej excelent pentru a face scufundări, pentru a înota şi pentru a te juca volei cât e ziua de lungă.

Nu agreezi ideea de a sta la plajă între alte zeci de turişti aşa că plaja perfectă pentru tine este una amenajată, însă, mai degrabă, frecventată doar de localnici.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed