Home Stiri Mondene Tinute casual pentru femei de peste 50 ani

Tinute casual pentru femei de peste 50 ani

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,6K views
Tinute-casual-pentru-femei-de-peste-50-ani in Stiri Mondene

Deși întotdeauna asociem o ținută elegantă atunci când ne gândim la femeile de peste 50 de ani, acestea pot purta cu ușurință și ținute casual în care pot arăta extrem de bine.

Pe lângă faptul că sunt deosebit de lejere, aceste ținute sunt și foarte frumoase. Din acest motiv, doamnele ce au trecut de vârsta de 50 de ani pot alege, fără nicio ezitare, să poarte o ținută casual, indiferent de eveniment.

În continuare, îți vom prezenta câteva idei de ținute casual pentru femei de peste 50 de ani.

Cămășile casual cu jeași

in Stiri Mondene

Această ținută arată extrem de bine pe o femeie trecută de 50 de ani și este și foarte confortabilă.

O ținută de acest tip este ușor de conceput deoarece există o mulțime de astfel de cămăși, dar și o sumedenie de modele moderne de jeanși, de toate formele și în toate culorile.

O astfel de ținută purtată des în ultimul timp poate fi intens accesorizată sau purtată într-un mod simplu, fără nici un accesoriu.

La o asemenea ținută casual poți încălța atât pantofi sport, adidași, cât și pantofi eleganți, cu tocul înalt. Indiferent de varianta pe care o alegi, te vei simți extrem de confortabil și vei arăta impecabil.

Rochii lejere, până la genunchi

in Stiri Mondene

O astfel de rochie arată extrem de bine, dar este și foarte confortabilă. Aceste rochii care se găsesc în nenumărate forme, culori și texturi pot fi purtate în orice sezon, cu orice tip de încălțăminte și cu orice fel de accesorii.

Vara, o astfel de rochie va fi purtată ușor cu piciorul gol, cu o pereche de sandale și fără accesorii. Iarna, rochița poate fi purtată cu dresuri groase, cizme lungi, geacă groasă și o eșarfă maxi.

Deși pare de necrezut, dacă alegi o astfel de rochie neagră, o poți purta și la un eveniment special. Pentru a putea face asta, ai nevoie doar să încalți o pereche de pantofi cu toc și să o accesorizezi cât mai mult. Vei arăta ca scoasă din revistă.

in Stiri Mondene

Femeile care au trecut de vârsta de 50 de ani pot opta, fără nicio ezitare, și pentru pantalonii de piele. Aceștia sunt în vogă în acest sezon și pot fi purtați atât cu pulovere largi, cât și cu bluze elegante sau cămăși.

Acești pantaloni sunt foarte lejeri, dar arată și extrem de bine pe orice femeie, fie că are doar 20 de ani sau a ajuns la frumoasa vârstă de 50 de ani.

in Stiri Mondene

Puloverele supradimensionate pot fi purtate cu ușurință de femeile de peste 50 de ani dacă își doresc o ținută casual, lejeră. Pe lângă faptul că sunt deosebit de lejere și călduroase, aceste pulovere arată și foarte bine.

in Stiri Mondene

Puloverele supradimensionate pot fi purtate cu jeanși, pantaloni de piele sau fuste.

in Stiri Mondene

Indiferent de forma sau culoarea pe care o alegi, un astfel de pulover va fi mereu cea mai bună alegere dacă îți dorești o ținută casual…

in Stiri Mondene

Astfel, orice femeie care a trecut de 50 de ani poate arăta extrem de bine într-o ținută lejeră.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed