HomeStiri Mondene Top 8 cele mai scumpe lucruri din lume

Top 8 cele mai scumpe lucruri din lume

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Top-8-cele-mai-scumpe-lucruri-din-lume in Stiri Mondene

În momentul în care vrei să achiziționezi ceva, automat te gândești la preţul obiectului respectiv, dar şi la calitatea pe care te aştepţi să o primeşti în schimb.

Top 8 cele mai scumpe lucruri din lume

Totuşi, sunt şi lucruri exagerat de scumpe pe care doar oamenii suficient de excentrici şi-ar permite să le cumpere doar aşa, de dragul modei sau din dorinţa de a le arăta celorlalţi potenţa lor financiară.

În articolul următor, vei vedea un top al celor mai scumpe lucruri din lume.

  1. PIZZA LA 130 DE EURO

Probabil că nu te-ai fi aşteptat ca o pizza să fie inclusă în această categorie, de vreme ce acest preparat poate fi găsit relativ uşor pe lista unor fast food-uri sau restaurante. Chiar şi aşa, restaurantul Maze din Londra, al renumitului bucătar Gordon Ramsay, vinde o pizza care conţine un blat subţire acoperit cu piure de ceapă, sos de trufe albe, fântână de brânză, dar şi alte ingrediente, la preţul de 130 de euro.

PIZZA-LA-130-DE-EURO

  1. BLUGII ESCADA CU PIETRE SWAROVSKI

O pereche de blugi încrustaţi cu pietre Swarovski de la celebrul brand “Escada”, ajunge la nici mai mult, nici mai puţin de 10.000 de dolari. Aceştia sunt comercializaţi la magazinul Neiman Marcus din Statele Unite.

BLUGII ESCADA CU PIETRE SWAROVSKI

  1. CEA MAI SCUMPĂ COPERTĂ DE ALBUM

Cu siguranţă ai auzit de trupa Beatles sau de albumul lor, “Meet the Beatles!”. Ei bine, află că cea mai scumpă copertă (fără disc), le aparţine lor. Aceasta a fost cumpărată cu suma de 115.000 de dolari, chiar dacă anterior a fost evaluată la 25.000 de dolari, şi a aparţinut surorii lui George Harrison.

CEA MAI SCUMPĂ COPERTĂ DE ALBUM

  1. PANTOFII HARRY WINSTON

La categoria “cei mai scumpi pantofi”, recordul este deţinut de către o pereche de încălțăminte creată de Ronald Winston, decorată cu 4.600 de rubine şi purtată pentru prima dată de către Judy Garland în “Vrăjitorul din Oz”, atunci când a interpretat-o pe Dorothy.

PANTOFII HARRY WINSTON

  1. OMLETA DE 1.000 DE DOLARI

Cea mai scumpă omletă din lume este “Frittata” în stil italian, ce poate fi găsită la restaurantul “Norma”, în New York. Aceasta este preparată tot din ouă de găină, dar ingredientele suplimentare care o fac atât de scumpă sunt fructele de mare şi homarul.

OMLETA DE 1.000 DE DOLARI

  1. SUSHI CU AUR ŞI DIAMANTE

Cu siguranţă ai auzit de bijuterii din aur sau accesorii decorate cu diamante, dar te-ai fi gândit vreodată că şi mâncarea poate fi “decorată” cu acestea? Ei bine, află că bucătarul filipinez Angelito Araneta Junior a ales să aducă luxul în bucătărie, iar rezultatul este reprezentat de cinci bucăţi de sushi nigiri care conţin particule de diamante şi sunt presărate cu aur veritabil de 24 de karate. Preţul este şi el pe măsură, acesta ajungând la 2.000 de dolari.

SUSHI CU AUR ŞI DIAMANTE

  1. POŞETA-BIJUTERIE

Ajunsă în Cartea Recordurilor pentru preţul său incredibil de mare, respectiv 3,8 milioane de dolari, poşeta în formă de inimă conţine peste 4.500 de diamante colorate de 381 de karate. La acest obiect incredibil de preţios au lucrat zece bijutieri ai casei “Mouawad” şi creaţia poate fi găsită la un mall din Dubai.

POŞETA-BIJUTERIE

  1. iPHONE 4S ELITE GOLD

Varianta îmbunătățită a celebrului iPhone 4S a fost realizată de către designerul Stuart Hughes şi conţine aur de 24 de karate, 500 de diamante, platină, alte pietre preţioase şi, chiar mai mult, cutia în care vine este decorată cu un fragment al unui os de dinozaur T-Rex. Excentricul telefon ajunge la 9,17 milioane de dolari şi până acum, au fost realizate două exemplare, iar unul din ele a fost deja vândut unei femei de afaceri din Australia…

iPHONE4S ELITE GOLD

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed