Home Stiri Top 30 cele mai frumoase femei din lume

Top 30 cele mai frumoase femei din lume

autor Elena Yvette
1758 vizualizari
cele mai frumoase femei din lume

Cele mai frumoase femei din lume împreună cu poze și conturile de Instagram. Top 30 cele mai frumoase femei din lume din toate timpurile.

Te-ai gândit vreodată care sunt cele mai frumoase femei din lume? Sau te-ai gândit în ce colțuri exotice ale lumii se află asemenea femei minunate? Iată mai jos o listă cu cele mai frumoase femei din lume:

Olivia Wilde

Olivia Wilde

Olivia Wilde este una dintre cele mai frumoase femei din lume; este actriță, regizoare, scenaristă, fotomodel și producătoare de origine americană. Olivia Wilde, pe numele ei real Olivia Jane Cockburn, a apărut pentru prima oră în filmul The Girl Next Door, din anul 2004.

View this post on Instagram

Shirt shmirt. @gq

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

Megan Fox

Megan Fox

Megan Fox se află în topul celor mai frumoase femei și este născută la data de 16 mai 1986. Este actriță și fotomodel de origine americană. În anul 1999 participă la un concurs de frumusețe, iar debutul cinematografic îl are în anul 2001 în filmul cu numele Holiday in the Sun.

Margot Robbie

Margot Robbie

Margot Robbie este actriță de origine australiană și se numără printre cele mai frumoase femei din lume. Margot Robbie a absolvit Somerset College în anul 2007, iar la colegiu aceasta a studiat drama. Margot Robbie s-a născut la data de 2 iulie 1990.

Nina Dobrev

Nina Dobrev

Născută în orașul Sofia din Bulgaria, Nina Dobrev este una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind actriță, fotomodel și având origine bulgaro-canadiană. A interpretat personajul Elena Gilbert din serialul Jurnalele Vampirilor. Nina Dobrev s-a născut la data de 9 ianuarie 1989. Actrița în vârstă de 30 de ani și-a petrecut copilăria în orașul Toronto al provinciei Ontario.

Jessica Alba

Jessica Alba

Actrița de origine americană s-a născut la data de 28 aprilie 1981; aceasta a fost desemnată în anul 2007 drept cea mai sexy femeie din lume, fapt care o face pe Jessica Alba să fie una dintre cele mai frumoase femei din lume. La vârsta de doar 13 ani actrița deja își începea o carieră strălucită.

View this post on Instagram

Hi 👋 #setlife🎥 #LAsFinest

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson este actriță de origine americană și una dintre cele mai frumoase femei din lume; aceasta se face remarcată în lumea filmului în anul 1998 și devine totodată una dintre tinerele actrițe cele mai solicitate pentru diverse roluri.

https://www.instagram.com/p/BfDSWUUA7bu/

Dianna Agron

Dianna Agron

Dianna Agron este actriță, cântăreață și dansatoare de origine americană; aceasta s-a născut la data de 30 aprilie 1986 și și-a început activitatea profesională în anul 2006.

View this post on Instagram

Guess we are gonna dance through this week…

A post shared by Dianna Agron (@diannaagron) on

Monica Bellucci

Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci este actriță și fotomodel de origine italiană; și-a început cariera de model la vârsta de 16 ani și datorită înfățișării sale foarte frumoase se află în topul celor mai frumoase femei din întreaga lume.

Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize se află în topul celor mai frumoase femei din lume, fiind actriță americană cu origini sud-africane. Actrița este câștigătoare a premiului Oscar, iar în copilărie aceasta a fost balerină.

Penélope Cruz

Penelope Cruz

Este actriță și manechin de origine spaniolă; în copilărie aceasta a fost dansatoare. Filmul prin care s-a făcut remarcată aceasta a fost Volver.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Gigi Hadid este personalitate a televiziunii și fotomodel.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie este o cunoscută actriță și regizoare de film de origine americană, este câștigătoare Premiului Oscar, a două Premii Screen Actors Gulid Awards și a trei Premii Globul de Aur. Încântătoarea actriță se află în topul celor mai frumoase femei din lume, făcând foarte multe acte caritabile.

https://www.instagram.com/p/BrOemyVlZ1D/

Keira Knightley

Keira Knightley

Keira Knightley se află în topul celor mai frumoase femei din întreaga lume, este fiica actorului Will Knightley și este totodată cea mai cunoscută actriță britanică.

Olga Kurylenko

Olga Kurylenko

Este fotomodel și actriță cu cetățenie franceză; la vârsta de 16 ani s-a mutat din Moscova la Paris, pentru a urma o carieră de model.

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Este actriță de origine americană, iar rolul care a consacrat-o pe Anne Hathaway este Mia Thermopolis, din filmul The Princess Diaries.

Kate Upton

Kate Upton

Este o actriță celebră și un fotomodel american cunoscut pentru aparițiile sale în Sports Illustrated Swimsuit Issuse, fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Amber Heard

Amber Heard

Amber Heard este actriță și fotomodel de origine americană; este născută la data de 22 aprilie 1986 și este una dintre cele mai frumoase femei din lume și o actriță de succes.

View this post on Instagram

Captured InStyle by @alexeihay

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere este cântăreață și actriță de originea americană, care are vârsta de 29 de ani. A jucat roluri precum Sarah Roberts, din O viață de trăit.

https://www.instagram.com/p/BqKjUCwFbBT/

Emmanuelle Chriqui

Emmanuelle Chriqui

Este actriță de origine canadiană, născută la data de 10 decembrie 1977.

Aishwarya Rai Bachchan

Aishwarya Rai Bachchan

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind de origine indiană și având meseria de actriță și fotomodel; de asemenea, aceasta a obținut premiul Miss World.

View this post on Instagram

💫

A post shared by AishwaryaRaiBachchan (@aishwaryaraibachchan_arb) on

Irina Shayk

Irina Shayk

Irina Shayk este un fotomodel de origine rusă, ce s-a făcut remarcată prin aparițiile sale în Sports Illustrated Swimsuit Issuse dintre anii 2007-2014.

View this post on Instagram

Another @vogueitalia by @luigiandiango🧡

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Rihanna

Rihanna

Încântătoarea vedetă este actriță, muziciană, dansatoare și provine din Barbados; și-a făcut debutul în carieră în anul 2005 și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli

Este actriță de origine turco-germană, fiind cunoscută pentru rolul interpretat în serialul Suleyman Magnificul.

Antonia

Antonia

Pe numele său complet Antonia Carla Iacobescu, aceasta este cântăreață și fotomodel de origine română, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

https://www.instagram.com/p/Bq-pviZAWfV/

Liza Soberano

Liza Soberano

Liza Soberano este actriță de origine filipinezo-americană.

Emma Watson

Emma Watson

Este actriță și model de origine engleză, care s-a făcut remarcată prin rolul său din Harry Potter.

View this post on Instagram

@carterbowman1 💛

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Este actriță de origine britanică, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și este cunoscută pentru rolul său din celebrul serial Urzeala Tronurilor.

Chou Tzu-yu

Chou Tzu-yu

Este născută la data de 14 iunie 1999 și este o cunoscută cântăreață taiwaneză, locuind în Seul, Coreea de Sud.

https://www.instagram.com/p/BrPoMYjB4gZ/

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau

Pe numele său întreg Thylane Lane-Rose Loubry Blondeau, aceasta este creatoare de modă, model, actriță și antreprenor de origine franceză. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, la categoria sa de vârstă. Este născută pe 5 ianuarie 2001.

View this post on Instagram

Better now

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau) on

Helen Mirren

Helen Mirren

Helen Mirren este actriță de origine britanică, fiind laureată a premiul Oscar pentru rolul Reginei Elisabeta a Angliei…

View this post on Instagram

and this was in Rome about to open Winchester

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren) on

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies