HomeStiri Mondene Tratamentul cu aspirină care va avea rezultate de la prima utilizare!

Tratamentul cu aspirină care va avea rezultate de la prima utilizare!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Tratamentul cu aspirina care va avea rezultate de la prima utilizare

Pentru a avea o piele fără cicatrici, acnee sau semne, trebuie să avem grijă la ce produse folosim. Iată ce beneficii are aspirina și ce tratament trebuie să folosești pentru a avea o piele fină!

De altfel, cu toții ne dorim să avem o față curată și netedă la atingere, iar pentru a putea ajunge la acest rezultat, trebuie să ne facem regulat peeling. Acest tratament reușește să îți mențină pielea tânără și fără riduri.

Deși există foarte multe produse pe piață la momentul actual, acestea au în compoziția lor și substanțe chimice care îți pot deteriora pielea și pot avea reacții adverse. În momentul de față, aceste proceduri sunt foarte costisitoare și, din cauza aceasta, nu și le pot permite toate femeile.

Așa că, dacă ai un buget mai restrâns, poți beneficia la tine acasă de un tratament ca la salon, folosind un ingredient la care nu te-ai aștepta.

Aspirina o știm cu toții, pentru că o folosim în tratarea diferitelor probleme de sănătate, însă nu te-ai fi gândit niciodată că acest medicament te poate ajuta și la curățarea feței. Este un remediu foarte bun împotriva acneei, datorită efectului antiinflamator.

Iată care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont pentru acest tip de tratament:

Cel mai indicat ar fi să îl faceți noaptea, pentru că este un tratament destul de puternic.

Dacă știți că aveți probleme cu pielea sau că pur și simplu aveți tenul mai sensibil, cel mai recomandat ar fi să încercați acest tratament într-o cantitate mai mica la început, pentru a vedea cum reacționează pielea ta.

După ce ați făcut acest peeling, în următoarea zi se recomandă să vă protejați fața cu un agent de protecție solară. Pielea voastră va fi mai sensibilă în următoarele zile și trebuie să fiți mai atentă la anumite aspecte.

Pentru pregătirea acestui peeling aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 5 pastile de aspirină
  • 2 lingurițe de miere
  • 1 lingură de iaurt

Se sfărâmă cele cinci pastile de aspirină, se adaugă mierea și iaurtul, apoi se amestecă. Asta este tot ce trebuie să faceți pentru a putea obține tratamentul. Totul durează mai puțin de două minute.

Un lucru destul de important de care trebuie să țineți cont înainte de aplicarea acestei măști este să vă spălați fața cu apă rece înainte. Apoi, luați un prosop, îl înmuiați în apă și îl puneți în cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde.

După cele 30 de secunde, puteți să scoateți prosopul și îl aplicați pe față, pentru a vă deschide porii. Este foarte important să țineți cont de acest aspect, pentru ca masca să acționeze mai bine. Uscați-vă fața după ce ați făcut acest lucru. Urmează să vă puneți masca pe față și să o lăsați să acționeze o jumătate de oră…

După cele 30 de minute trecute, îndepărtați ușor resturile cu apă călduță, iar mai apoi puteți aplica o cremă hidratantă. Veți observa pe moment rezultatele și cu siguranță o să vă doriți să mai repetați acest tratament, care, de altfel, este foarte accesibil.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed