HomeStiri Mondene Trucuri pentru o partidă de sex incendiară

Trucuri pentru o partidă de sex incendiară

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 671 views
Cuplu in Stiri Mondene

Există o diferență uriașă între o partidă de sex ,,așa și așa” și una de neuitat. Atât femeile cât și bărbații consideră sexul drept o cauză pierdută în momentul în care acesta devine plictisitor, aproape ca o rutină sau chiar inexistent.

Cuplu

Nimic mai adevărat! Sexul satisfăcător pentru ambii parteneri nu presupune mult efort, ci doar implicare, inițiativă și conștientizarea cu adevărat a experienței în sine, deoarece sexul este adorat deopotrivă de femei și bărbați.

Iată câteva trucuri de ajutor pentru o partidă de sex de neuitat!

Contactul vizual, o armă de seducție redutabilă

Nu este nimic ciudat în a-ți privi partenerul în ochi în timpul actului sexual, dimpotrivă. Atunci când vă priviți în ochi, emoțiile și starea de excitare se intensifică, la fel ca și conexiunea dintre voi doi. Nu este nimic mai senzual în a-ți privi iubitul/iubita în ochi în cele mai intime și intense momente ale voastre!

Întărâtă-ți partenerul!

Preludiul este extrem de important, oricât de mult am încerca să trecem repede la pasul următor, un pas greșit, de altfel. Aveți răbdare unul cu altul.

Până la inițierea actului sexual în sine, puteți iniția o sesiune de masaj erotic care, pe lângă faptul că este extrem de relaxant, vă ajută să vă descoperiți zonele erogene și să aveți un orgasm exploziv.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed