HomeStiri Mondene Trupa Eagles of Death Metal, primele mărturisiri după atentatul de la Bataclan!

Trupa Eagles of Death Metal, primele mărturisiri după atentatul de la Bataclan!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 742 views
2015EaglesOfDeathMetal_JF_40502250915.hero_640x358 in Stiri Mondene

Membrii trupei Eagles of Death Metal, cea care în seara atentatului susţinea un concert la sale Bataclan, au vorbit pentru prima dată despre experienţa traumatizantă prin care au trecut, într-un interviu acordat pentru Vice.

2015EaglesOfDeathMetal_JF_40502250915.hero_640x358

După atacul terorist din Franţa de pe 13 noiembrie, artiştii au acordat primul lor interviu revistei Vice, cea cu care au avut mai multe colaborări de-a lungul timpului. Până acum, au fost făcute publice doar anumite fragmente din interviu, urmând ca acesta să apară integral săptămâna viitoare.

În clipul dat publicităţii, vocalistul Jesse Hughes povesteşte că, în momentul atacului, mai mulţi fani s-au ascuns în cabina trupei, sperând că in acest mod vor scăpa. Însă doar unul a fost norocos şi asta pentru că s-a ascuns sub geaca de piele a lui Hughes.

„Mai mulţi oameni au venit în zona în care se afla cabina noastră din culise şi au început să tragă. Au ucis pe toată lumea din acea zonă, cu excepţia unui puşti care s-a ascuns sub geaca mea de piele. Oamenii se prefăceau că sunt morţi. Eram îngroziţi. Mulţi însă nu au vrut să-şi lase prietenii acolo şi cred că asta e motivul pentru care a murit atât de multă lume. Au preferat să rămână lângă cei dragi”, a mărturisit Jesse Hughes, solistul Eagles of Death Metal.

Sursa foto: nme.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed