HomeStiri Mondene Tudor Chirilă, scandal uriaș în cadrul unei emisiuni

Tudor Chirilă, scandal uriaș în cadrul unei emisiuni

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 962 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/ZTQ2ZGE4NzM3ODJmYzBmNDYwNjNlNDhiMmI5ZGY.thumb_.jpg

Tudor Chirilă, juratul emisiunii Vocea României, a fost de curând invitat în cadrul unei emisiuni difuzate la Digi 24, unde a făcut un scandal uriaș, din cauza unor glume pe care realizatorii TV le-au făcut pe seama lui.

ZTQ2ZGE4NzM3ODJmYzBmNDYwNjNlNDhiMmI5ZGY=.thumb

Glumele care l-au enervat pe Tudor Chirilă făceau referire la fosta lui iubită, Andreea Raicu, un subiect care s-a dovedit a fi destul de incomod pentru solist: „Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu”. 

Imediat după această glumă, Tudor Chirilă a părăsit emisiunea, fiind destul de afectat. Acesta i-a cerut prezentatoarei foaia de pe care citea glumele la adresa lui, spunând: „Dar nu vrei să mi le dai să le citesc eu? Că parcă tu m-adormi”.

„Am râs“, a spus cântărețul, ironic. „Mai ales la aia cu Andreea Raicu. Sincer, mi se pare de c***t faza asta cu fostele iubite şi amestecul loc în nişte glume care şi aşa sunt slăbuţe. Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de c***t”, a reacționat nervos Tudor Chirilă…

chirila1

Deși unul dintre realizatorii emisiunii și-a cerut scuze pentru momentul deranjant, Tudor Chirilă i-a răspuns nervos: „Las-o aşa de c***t cum a fost şi mergem mai departe. M-am supărat pentru că eu, în general, lucrurile astea intime nu le transform în circ. Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de c***t. Nu cred că asta vă interesează, sincer, cred că pe voi singurul lucru care vă interesează este să iasă puţin circ după emisiunea asta şi aţi reuşit. Eu a trebuit să stau zece minute să ascult cum o leşinată citea glume şi trebuia să ne facem că râdem; dincolo de faptul ăsta, umorul vostru e slab. Tu ai vrea să fii Times New Roman, dar ăia chiar le au bune“, a mai spus artistul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed