HomeStiri Mondene Un terapeut celebru sustine ca acest suc naturist distruge celulele canceroase in 42 de zile

Un terapeut celebru sustine ca acest suc naturist distruge celulele canceroase in 42 de zile

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/03/Un-terapeut-celebru-sustine-ca-acest-suc-naturist-distruge-celulele-canceroase-in-42-de-zile.jpg

Un terapeut celebru a reușit să vindece de cancer peste 45.000 de persoane prin faptul că a creat un tratament bazat pe un suc naturist.

Tratamentul respectiv se întinde pe 42 de zile, iar rezultatele sunt uimitoare: datorită proprietăților acelui suc, celulele canceroase mor treptat.

Rudolf Breuss s-a născut în Austria, în anul 1899, și a fost unul dintre cei mai faimoși terapeuți. Acesta a beneficiat de o educație aleasă, i-a ajutat mereu pe cei din jurul său, iar scopul înalt pe care l-a avut a fost să descopere un tratament mai puțin invaziv contra cancerului și a altor boli incurabile. Astfel, și-a dedicat întreaga viață pentru a găsi un remediu cu ajutorul căruia să poată vindeca persoanele care suferă de cancer, iar începând cu 1950 a început să culeagă roadele muncii sale, pretinzând că la acel moment salvase de cancer circa 2000 de persoane.

De-a lungul timpului, peste 45,000 de oameni au declarat că s-au vindecat în urma tratamentului banal al lui Breuss. Terapeutul este și autorul unei cărți numite „Leacul lui Breuss împotriva cancerului, leucemiei și a altor boli incurabile similare”. Aceasta a fost tradusă în șate limbi și a înregistrat vânzări uriașe de peste un milion de exemplare.

Ce presupune tratamentul lui Breuss?

Acest tratament pornește de la ideea că celulele canceroase au un metabolism diferit față de cele necanceroase. Breuss a studiat acest aspect și a concluzionat că celulele canceroase pot trăi doar dacă sunt alimentate cu proteine din alimente solide, așadar este necesară o dietă anume care să ucidă celulele canceroase, dar care în același timp să nu le afecteze pe cele sănătoase. Astfel, a creat o dietă care hrănește celulele obișnuite, dar pe cele canceroase, nu. Pentru că celulele canceroase nu vor mai fi alimentate cu niciun fel de proteină din alimente, ele ajung să se înfometeze până mor.

Dieta lui Breuss durează 42 de zile și se bazează pe un suc de legume și consumul ceaiului în cantități mari. Terapeutul a interzis pacienților săi să se abată de la regim, cu alte cuvinte, nu aveau voie să mănânce sau să bea altceva decât ce presupunea rețeta sa. În urma insistențelor sale, cei care au urmat cura fără să se abată de la ea s-au vindecat complet, deoarece, în decursul celor 42 de zile pe cât se întinde regimul, celulele canceroase au fost distruse.

Dieta-minune a lui Breuss pentru vindecarea cancerului

Această cură presupune două elemente principale: sucul naturist și ceaiurile, care vor înlocui apa. Pe durata a 42 de zile nu se consumă altceva decât acestea.

  1. Sucul naturist

Aveți nevoie de legumele următoare, însă trebuie să rețineți că acestea trebuie să fie proaspete și, pe cât posibil, organice. Cartoful joacă un rol extrem de important în cancerul la ficat și trebuie utilizat neapărat în acel caz, dar contra celorlalte tipuri de cancer este opțional.

Ingrediente:

  • 100 g de rădăcină de țelină
  • 100 g de morcov
  • 300 g de sfeclă roșie
  • 30 g de ridichi
  • 70 g de cartof crud

Mod de preparare:

Cantitatea preparată este îndeajuns pentru o zi. Se pun toate ingredientele într-un storcător, apoi se colectează sucul și se toarnă într-un recipient cu capac, se înfiletează și se păstrează la frigider pe durata zilei. În fiecare zi se prepară un astfel de suc proaspăt.

Consum:

Sucul se bea puțin câte puțin de-a lungul întregii zile, câte una sau două înghițituri, până nu mai rămâne nimic din el.

  1. Ceaiurile

Apa trebuie înlocuită cu ceaiuri pe durata fiecărei zile a curei. Aceste ceaiuri trebuie să fie din plante, de exemplu: salvie, urzică, sunătoare, coada-calului…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed