Home Stiri Unde vor petrece sărbătorile Brigitte și Florin Pastramă! Bruneta a făcut dezvăluiri despre sarcină

Unde vor petrece sărbătorile Brigitte și Florin Pastramă! Bruneta a făcut dezvăluiri despre sarcină

autor Negriu Elena
558 vizualizari

Brigitte și Florin Pastramă sunt cunoscuți pentru pasiunea lor față de vacanțele luxoase, astfel că și de sărbători vor merge într-o locație de acest gen.

Cei doi au mers frecvent în Dubai și Turcia, dar de data aceasta au ca destinație Bali, Indonezia, unde își doresc să se relaxeze și să se distreze pe deplin.

Aceasta este una dintre destinațiile preferate ale celor doi, așadar nu este de mirare că au ales să meargă din nou în acel loc.

În plus, aceștia nu au renunțat la visul de a avea un copil împreună, iar după sarcina pierdută de Brigitte, au dezvăluit că vor să mai încerce, sperând să se întoarcă în trei.

Bruneta își dorește să profite la maximum de plajele însorite și va apela și la masajul balinez, extrem de benefic pentru sănătate.

Brigitte și Florin Pastramă vor să își recapete liniștea în urma stresului la care i-a supus munca, întrucât au fost extrem de ocupați cu afacerile imobiliare.

„Abia aștept să plecăm. De pe 26 decembrie până pe 5 ianuarie vom sta acolo”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Click!.

Aceasta a precizat și ce se va întâmpla cu cei doi copii pe care îi are din două relații anterioare, Sarah și Robert, câtă vreme ei vor fi plecați peste hotare în vacanța exotică.

„Pe Sarah o las la bunici, iar Robert e deja mare, va sta cu prietenii lui.

Așadar, Revelionul ne va prinde la soare”, a precizat Brigitte Pastramă…

„Sper să ne întoarcem trei. Cine știe ce ne rezervă noul an?”, a mai dezvăluit aceasta, fiind evident faptul că își dorește nespus să devină din nou mamă.

Surse: spynews.ro, instagram.com

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies