Vedeta a slăbit 27 de kilograme după ce a născut! Despre cine este vorba?

246

În ultimii ani ne-am obişnuit să vedem vedete care slăbesc ca prin minune. Această modă a venit din America.

Vedeta a slăbit 27 de kilograme după ce a născut! Despre cine este vorba

Vedetele de peste Ocean au adus acest „trend”. Cele mai mari transformări sunt la celebrităţile care au născut. De exemplu, cântăreaţa Ciara a reuşit să slăbească 27 de kilograme în mai puţin de patru luni. Desigur, discutăm despre slăbit sănătos, cu o dietă echilibrată, dar şi sport.

Vedeta a slăbit 27 de kilograme după ce a născut! Despre cine este vorba 2

Iată care sunt trucurile pe care le împărtăşeşte Ciara:

„Am trei trucuri care mă ajută să nu mă abat de la dietă. În primul rând, îmi ofer o pauză. Atunci când ţin o dietă strictă, îmi ofer un moment în care trişez şi mănânc cartofi prăjiţi, cheeseburgeri sau câteva felii de pizza plus câţiva biscuiţi Oreo şi îngheţată de vanilie. Cred, de asemenea, că este foarte important să bei foarte multă apă, pe mine m-a ajutat să slăbesc. Îmi spun că apa este medicamentul care mă ajută să fiu sănătoasă şi că trebuie să beau trei litri pe zi. Nu în ultimul rând, am o mantră pe care o respect. Atunci când simt că nu mai pot şi am pofte foarte mari, fac un pas în spate şi mă gândesc: «Mâncarea aceasta nu pleacă nicăieri. Chiar trebuie să mănânc toate aceste lucruri nesănătoase acum? Dacă am nevoie, vor fi acolo şi mai târziu»“, a declarat cântăreaţa Ciara…

Vedeta a slăbit 27 de kilograme după ce a născut! Despre cine este vorba 1

În concluzie, cele trei secrete ale Ciarei pentru a slabi sănătos sunt: pauza de la dietă, apă multă şi abstinenţă de la mâncarea nesănătoasă. Ciara Princess Harris este o cântăreaţă, actriţă, textieră şi dansatoare americană şi are doi copii, Sienna şi Future.

Vedeta a slăbit 27 de kilograme după ce a născut! Despre cine este vorba 3

loading...
Articolul precedentChec pufos cu nuci
Articolul următorManichiuri foarte creative

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!