Vezi acum de ce toate femeile ar trebui sa consume macar o data-n viata, bere!

Share

Dupa cum bine stim si putem afirma, femeile sunt sexul slab, sunt acele firi gingase si sensibile pe care nu ar trebui sa le atingi nici la propriu nici la figurat nici macar cu o floare. Cu toate acestea exista si au existat de-a lungul timpului numeroase discutii controversate conform carora, o femeie ar fi mult mai bune, in multe domenii decat orice alt barbat, dar si viceversa este acceptata.

Vezi acum de ce toate femeile ar trebui sa consume macar o data-n viata, bere

Oricum ar fi, o femeie este apreciata in primul rand pentru feminitatea ei si pentru modul in care reuseste sa-i atraga pe cei din jur, indiferent de sex. O femeie adevarata va reusi sa se impuna atat in fata barbatilor, cat si a femeilor si va fi apreciata la fel, de ambele genuri, fara sexisme sau prejudecati.

Insa, din pacate nu toate femeile ajung la aceste performante, indiferent de cat de mult si de tare s-ar stradui si ajung sa dea in diferite extreme ce nu sunt tocmai placute ochiului si uita exact de ceea ce este mai important si anume sufletul. Uita sa se ingrijeasca de psihic, de interior si acorda din ce in ce mai multa atentie tiparelor ce ne sunt impuse in fiecare zi.

Si acum, daca tot am adus in discutie tiparele, ne vom referi astazi fix la cele fizice- precum cel conform caruia o femeie ar trebui sa se incadreze in anumite standarde si sa aiba anumite dimensiuni. Chiar daca acum cativa ani buni erau in mare voga modelele cat mai slabe, acum parca acestea au inceput sa mai prinda contur asa ca si domnisoarele noastre au inceput sa apeleze la fel de fel de mijloace pentru a prinde “ rotunjimile” mult visate de barbati.

Se spune ca berea ajuta in acest sens si doamnele si domnisoarele ce consuma moderat se bucura de o dezvoltare mai armonioasa a oaselor, totul datorita continutului ridicat de siliciu ce se gaseste in acest lichid.

De asemenea, de la o anumita varsta, ne confruntam cu osteoporoza, asa ca recomandat ar fi sa ne indreptam privirea catre bere, nu va ganditi acum la cantitati industriale, deoarece tot siliciul este cel care intarzie aparitia acestei afectiuni si-i amelioreaza efectele asupra organismului.

Insa, poate multe dintre voi ar spune ca vor iesi din aceasta ecuatie cu o proeminenta burta, dar studiile au demonstrat ca berea nu influenteaza cu absolut nimic greutatea corporala.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente