Vezi aici ce nu trebuie sa faci cand mergi la plaja! Cele mai amuzante imagini!

Sezonul estival este cea mai asteptata perioada din an, indiferent de varsta la care afirmam acest lucru, barbat sau femeie, insa de multe ori suntem atat de prinsi de peisaj, decor sau chiar de momentul prin care trecem, incat uitam de anumite aspecte extrem de importante si ajungem sa fim de rasul tuturor celor ce ne privesc, intr-un mod pozitiv sau negativ, nu credem ca mai are importanta atata timp cat ne simtim bine.

Sunt sigura ca multe dintre noi si nu numai, am fost puse in astfel de ipostaze, de-a dreptul jenante, sau chiar ni s-a atras atentia de catre apropiati ca suntem chiar pe punctul de a face sau de a trece printr-o “istorioara” chiar memorabila. Cu toate acestea, sunt si persoane care te vor lasa sa-ti vezi de bunul curs al lucrurilor ce le-ai planuit a face, doar pentru a se amuza putin pe seama ta, sau a naivitatii tale- unii chiar te vor fotografia, sau filma, asa ca ai mare grija!

Asa se intampla si in urmatorul filmulet ce ne-am gandit sa-l impartasim cu voi, din simplul motiv ca v-ar starni rasul, cu siguranta si va este prezentat tot ce ar trebui sa evitati a face cand sunteti pe o plaja, inconjurata de foarte multe persoane. Unele sunt de bun simt, insa altele, va vor uimi de-a binelea cand veti vedea pana unde poate duce indiferenta unora.

Propun sa urmarim impreuna minutele ce urmeaza, pentru a ne bucura putin, pentru a ne lua doza de ras si de buna dispozitie, insa si pentru a categoriza nebunia ce o pot avea chiar si persoanele din jurul nostru. Va invit sa ne scrieti imediat, cu foarte multe detalii, daca ati mai vazut asa ceva sau chiar ati experimentat pe pielea voastra.

Abonează-te pe:Yve.ro news