HomeStiri Mondene Vezi aici ce trebuie sa faci pentru a zambi mai des!

Vezi aici ce trebuie sa faci pentru a zambi mai des!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 865 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/07/Vezi-aici-ce-trebuie-sa-faci-pentru-a-zambi-mai-des.jpg

Copiii sunt cel mai de pret dar pe care-l poate primi un tanar cuplu de la Dumnezeu si de la viata, pentru o intregire si o implinire atat a familiei, cat si personala. Se spune ca un copil poate fi si liantul dintre doua persoane, cat si cel care poate aduce pe calea cea buna un om care si-a pierdut-o de foarte mult timp.

Inca de la venirea acestora pe lume, toata viata ni se schimba si se ia o noua intorsatura, dar nu intr-un sens negativ deoarece este de-a dreptul imposibil si cazuri extrem de sensibile si putine, cele care nu pot ajunge sa vada frumusetea dintr-un asemenea act de generozitate dat de divinitate, mai ales daca nou-nascutul vine in sanul unei familii cat de cat bine inchegate sau chiar in viata unei tinere mamici care doar pe el il va avea o buna perioada.

Momentele petrecute cu acestia sunt de nepretuit, fie ca sunt ai nostri fie ca nu, deoarece fiecare moment este neprevazut si putem fi luati prin surprindere cu diferite gesturi sau mutrisoare care reusesc sa topeasca si cea mai acra inima. Este imposibil sa fii imun la tot ce inseamna copilul si acest capitol, deoarece se spune ca ei ar putea opri si razboaiele daca noi, oamenii mari ne-am concentra asupra lor si mai ales asupra viitorului lor.

Din acest motiv, ne-am gandit si noi ca ar fi binevenit un astfel de articol pentru a va reaminti, tot ce inseamna acestia in viata noastra si sa va mai indreptati inca o data privirea catre ei, sa-i imbratisati si sa va bucurati de fiecare zi impreuna.

Acestea fiind spuse, haideti sa vedem impreuna cam cat de mult si de bine ne poate face doar zambetul unui bebelus!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed