HomeStiri Mondene Vincenzo Castellano: „Antonia nu este materialistă. Dacă era, nu se uita la Velea”

Vincenzo Castellano: „Antonia nu este materialistă. Dacă era, nu se uita la Velea”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 811 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/vicenzo-catellano-antonia-nu-este-materialista-daca-era-nu-se-uita-la-velea.jpg

Vincenzo Castellano, primul partener de viață al Antoniei, a vorbit după mult timp despre sentimentele pe care le mai are față de artistă, dar și despre relația pe care aceasta o are cu Alex Velea.

vicenzo-catellano-antonia-nu-este-materialista-daca-era-nu-se-uita-la-velea

Spre surprinderea tuturor, Vincenzo Castellano, cel cu care Antonia s-a căsătorit în anul 2011, a mărturisit că acesta încă mai ține la Antonia. Acesta a povestit într-un interviu pentru click.ro cum a fost cucerit de frumusețea ei.

„Se întâmpla acum mai bine de şase ani. Ea era prietenă cu iubita pe care o avea pe atunci unchiul meu, Joshua. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă am fost cucerit de frumuseţea ei. Pe atunci nu era cântăreață, îşi dorea să ajungă. Îmi arăta diverse înregistrări cu ea, care erau la stadiu de amator. Am vrut să o ajut în carieră, dar a început colaborarea cu Tom Boxer şi nu am fost de acord cu el. Nu pentru că eram gelos, ci pentru că nu mi se părea serios. Voiam mai mult pentru ea. Era frumoasă, avea voce. Îi trebuia o intrare ca de nivelul ei. Antonia nu este materialistă. Dacă era, nu se uita la Velea’’, a precizat Vincenzo.

Italianul a mai precizat că până acum nu a avut niciodată tangențe cu Alex Velea: „Niciodată nu am discutat. Când a venit în Italia, a stat la hotel. Ce treabă am cu el? Din păcate, aşa a fost să fie ca eu să fiu trecut drept tatăl copiilor lui, dar chestia asta se va rezolva cât de curând. Actele depuse la notar expiraseră, însă am refăcut dosarul, astfel că pe la jumătatea lunii februarie vom divorţa aici, în ţară. Am ajuns la o înţelegere, iar fetiţa va rămâne la mine, iar Antonia va putea veni să o vadă şi să o ia în România ori de câte ori va dori. Nu am pretenţie la pensie alimentară pentru Maya. Fetiţa mea a început şcoala, este clasa I, are un rost în Italia. Eu, alături de părinţii mei şi de sora mea, o cresc foarte frumos. Copilul nu a mai venit în România de vreo trei-patru ani, pentru că Antonia nu avea timp de ea. În weekenduri mergea la concerte, iar în timpul săptămânii la studio şi o lăsa cu bona. N-am fost de acord aşa”…

În ciuda faptului că cei doi nu mai formează un cuplu de mai mulți ani, Vincenzo Castellano a vorbit foarte frumos despre artista româncă: „Nu! Aşa ceva este exclus. Am iubit-o, şi acum mai ţin la ea, dar nu. Este adevărat că Antonia este o femeie perfectă. Este foarte frumoasă şi, în plus, este mama copilului meu şi aşa va rămâne pentru totdeauna. Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă. Nu a avut o copilărie fericită”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed